Vila istorica in New York - 17,8 mil. euro

Vila istorica in New York - 17,8 mil. euroPentru suma de 25 de milioane de dolari (circa 17,8 milioane de euro), poate fi cumparata o vila in cartierul Upper West Side din New York, potrivit New York Times. Locuinta a fost construita in anul 1887, are cinci dormitoare si opt bai.

Vila dispune de piscina interioara, gradina si lift si a fost renovata in stilul secolului XXI-lea.

Sursa foto: sothebyshomes.com

Sediul Louis Vuitton din Londra - 20 mil. euro

Sediul Louis Vuitton din Londra - 20 mil. euroCladirea Royal Exchange, amplasata in zona de afaceri a Londrei, a fost vanduta recent pentru suma de 28 de milioane de dolari (circa 20 de milioane de euro). Cumparatorul este compania Limedew Ltd., care a platit 20 de milioane de euro pentru imobilul cu cinci etaje, inchiriat de Lous Vuitton, scrie Bloomberg.

Sursa foto:
kingsturge.wai.co.uk

Apartament cu 8 camere in Londra - 17,5 mil. euro

Apartament cu 8 camere in Londra - 17,5 mil. euroUn apartament amplasat pe strada Charles din Londra are un pret de vanzare de 24,6 milioane de euro, potrivit anuntului publicat in Wall Street Journal.

Locuinta are opt camere si sapte bai, se mai arata in anunt.

Sursa foto:
stribling.com



Vila in Los Angeles - 17,5 mil. euro

Vila in Los Angeles - 17,5 mil. euroPentru o vila cu piscina in Los Angeles, in cartierul Bel Air, pretul este de 24,5 milioane de dolari (17,5 milioane de euro), potrivit anuntului publicat pe Wall Street Journal.

Vila a fost construita in anul 2001, are doua etaje, cinci dormitoare si 11 bai. Locuinta dispune si de piscina si este scoasa la vanzare prin intermediul consultantului imobiliar Coldwell Banker.

Sursa foto: californiamoves.com