Bucuresti - 37.000 de euro pentru un apartament din Romana

Bucuresti - 37.000 de euro pentru un apartament din RomanaO garsoniera cu o suprafata de 34 de mp din zona Pajura poate fi achizitionata pentru 30.000 de euro. Chiar daca a fost construita inainte de 1990, oferta este atractiva, iar faptul ca este situata la etajul 1 intr-un bloc cu 9 etaje o avantajeaza, sustin reprezentantii portalului.

Pe de alta parte, 34.000 de euro se asteapta si pentru garsoniere noi, inca in stadiul de constructie din zona Militari, care au o suprafata de 37,66 mp si vor putea fi locuite incepand cu luna iulie a acestui an. O alta oferta atractiva se refera la un apartament cu doua camere din Romana intr-un imobil construit in perioada interbelica, potrivit imobiliare.ro

Pentru aceasta proprietate, vanzatorul asteapta 37.000 de euro. Situat la parter, decomandat si cu o suprafata utila de 48 mp, apartamentul poate servi atat ca locuinta dar si ca sediu de firma Oferte avantajoase se intalnesc si in cazul apartamentelor cu trei camere.

Pentru o astfel de proprietate din zona Giulesti proprietarul asteapta 59.000 de euro, dar este dispus sa negocieze. Apartamentul are 70 mp, este semidecomandat, are doua balcoane si este situat la etajul sapte intr-un bloc cu opt niveluri.

Sursa foto: imobiliare.ro


Brasov - majoritatea ofertelor atractive se gasesc in zona Tractorul

Brasov - majoritatea ofertelor atractive se gasesc in zona TractorulIn Brasov poate fi achizitionata o garsoniera de 32 mp cu 22.000 de euro in zona Tractorul.

Situata la etajul doi intr-un bloc cu patru niveluri, aceasta garsoniera nu este un caz solitar in cartierul Tractorul.

Cu banii ceruti in Bucuresti pentru o garsoniera, poate fi achizitionat in Brasov un apartament cu doua camere. Un exemplu relevant in acest caz este o proprietate de 46 mp amplasat in zona Brasovul Vechi, intr-o cladire cu doua etaje.

Apartamentul este scos pe piata la pretul 36.000 de euro negociabil. 50.000 de euro este suma asteptata pentru un apartament cu trei camere, decomandat si cu o suprafata utila de 70 mp din zona Tractorul. Apartamentul se afla la parterul unui bloc cu patru etaje, construit inainte de anul 1990.

Cluj-Napoca - preturi bune in Floresti, dar si in Manastur

Cluj-Napoca - preturi bune in Floresti, dar si in ManasturIn Cluj-Napoca, cele mai avantajoase par sa fie apartamentele cu doua camere din Floresti, spun cei de la imobiliare.ro.

De exemplu, pretul unui apartament cu suprafata utila de 50 mp, amplasat la etajul doi intr-un bloc cu trei niveluri si mansarda este de 29.000 de euro. Apartamentul este semidecomandat, iar viitorul proprietar va dispune de toate utilitatile generale si de centrala proprie.

"Desi relativ aproape de oras, zona Floresti are dezavantajul locatiei. Diferenta se simte si la pret insa. Daca in Floresti un apartament cu trei camere poate fi achizitionat si cu 37.000 de euro, in zona Manastur un apartament cu caracteristici asemanatoare costa 47.500 euro", se arata in comunicatul mentionat.

Ambele sunt amplasate in imobile construite recent si au suprafete utile de 73 mp, respectiv 75 mp.

Constanta - apartamente noi la marginea orasului afiseaza preturi de criza

Constanta - apartamente noi la marginea orasului afiseaza preturi de crizaIn Constanta, pentru o garsoniera de 32 mp, aflata la mansarda unui bloc cu patru etaje, se cere o suma de 26.500 de euro.

Blocul in care se afla garsoniera este amplsat in zona Poarta 6, a fost finalizat anul acesta, iar pretul este negociabil. Garsoniera este decomandata si beneficiaza de toate utilitatile necesare. In aceeasi zona, pentru un apartament nou cu doua camere cu o suprafata utila de 47 mp, dezvoltatorul solicita 32.000 de euro.

"Chiar daca este situat departe de centrul Constantei, blocul are avantajele: pretul si anul de constructiei. In zona Inel II, un apartament cu trei camere poate fi achizitionat pentru pretul de 62.000 de euro. Cu o suprafata utila de 72 mp si decomandat, apartamentul se afla la etajul doi al unui bloc cu patru niveluri construit in anul 1990", se arata in acelasi comunicat.

Iasi - atractia nord-est-ului

Iasi - atractia nord-est-uluiIn Iasi, pentru o garsoniera de 32 mp, situata la parterul unui bloc cu noua niveluri din zona Tatarasi se asteapta un pret de 25.000 de euro.

Garsoniera este decomandata, iar viitorul proprietar va avea un balcon inchis. In zona Tudor Vladimirescu, ofertele la apartamentele cu doua camere incep de la 36.000 de euro.

Locuinta poate fi achizitionata prin Prima Casa, este construita in anul2008, are 50 de mp utili si este situata la etajul cinci din cinci ale blocului. Tot in zona Tatarasi pentru un apartament cu trei camere, decomandat, se solicita un pret de 44.000 de euro. Apartamentul este amplasat la etajul zece intr-un bloc cu tot atatea niveluri. Imobilul a fost construit inainte de anul 1990.

Timisoara va deveni in curand orasul mansardelor

Timisoara va deveni in curand orasul mansardelor25.800 de euro este pretul cerut pentru o garsoniera de 38 mp din zona Steaua.

Garsoniera este decomandata si face parte dintr-un ansamblu rezidential nou; este situata la ultimul etaj intr-un imobil cu doua niveluri. In zona Torontalului pentru un apartament cu doua camere, pretul solicitat de proprietar este de 35.000 de euro.

Apartamentul este nou si se gaseste la etajul cinci al unui bloc cu cinci etaje. Se preda la cheie si beneficiaza de toate utilitatile generale. In plus, se incadreaza foarte bine in programul Prima Casa.

Cu 45.600 de euro, pret negociabil, poate fi achizitionat un apartament cu trei camere din zona Matei Basarab. Blocul este recent renovat, iar apartamentul cu pricina este situat la mansarda unui bloc cu cinci etaje. Are o suprafata utila de 70 de mp si este complet decomandat.