Kronospan si-a amanat investitiile de la Brasov

Kronospan si-a amanat investitiile de la BrasovCompania Kronospan si-a amanat investitia in majorarea capacitatii de productie de la Brasov, pe fondul scaderii pietei lemnului din Romania, a declarat Oana Bodea, manager PR al companiei, citata de Buna Ziua Brasov. In vara anului trecut, Kronospan anunta ca va investi 100 de milioane de euro in marirea capacitatii de productie a liniei de OSB de la Brasov, dar si intr-o fabrica de cherestea.

„Se pare ca piata lemnului din Europa Occidentala va merge destul de prost in acest an, asa ca stam sa vedem ce se va intampla in Romania”, a explicat Oana Bodea.

Flacari de test la mall-ul din Arad

Flacari de test la mall-ul din AradAtrium Center (foto) a fost evacuat miercuri de catre echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad in cadrul unui exercitiu de interventie in caz de incendiu,s crie publicatia Aradon.ro.

"Conform scenariului, incendiul a izbucnit in magazia unui agent comercial si s-a extins, prin conducte, la un alt spatiu comercial de la etajul superior.Pana la observarea incendiului de catre formatiunile de interventie ale complexului comercial, flacarile au cuprins 200 mp, se mai arata in articolul citat.

Asfaltarea Craiovei, in pericol

Asfaltarea Craiovei, in pericolLovitura grea pentru Primaria Craiova, titreaza Gazeta de Sud. Municipalitatea se vede nevoita sa intarzie asfaltarea orasului, deoarece a pierdut procesul in care trei societati participante la licitatia pentru acordul-cadru in valoare de 284 de milioane de lei au contestat caietul de sarcini.

Licitatia a inceput cu stangul, firmele contestand mai multe prevederi din documentatia de atribuire. legale in stabilirea criteriilor si a documentatiei de atribuire.

Dascalu vrea sa construiasca birouri langa mall-ul din Cluj

Dascalu vrea sa construiasca birouri langa mall-ul din ClujIulius Group, dezvoltatorul detinut de Iulian Dascalu, vrea sa se extinda cu noi imobile, de pana la 10 etaje, pentru birouri si servicii pe malul lacului din Gheorgheni, scrie Ziua de Cluj. Proiectul de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru ansamblul de cladiri pentru comert si servicii de 8-10 etaje urmeaza sa fie discutat in sedinta Consiliului Local (CL).

Grupul Iulius vrea sa realizeze noi constructii pe terenul din patrimoniul Consiliului Judetean (CJ), in special pentru spatii de birouri. Conducerea societatii a explicat decizia prin existenta unor solicitari pentru astfel de spatii la Cluj, mai scriue Ziua de Cluj.

Cum vor arata pasarelele din Mamaia

Cum vor arata pasarelele din MamaiaAutoritatea locala constanteana a atribuit societatii Proiectari Lucrari de Arta din Bucuresti, la inceputul acestui an, un contract privind elaborarea documentatiei tehnice pentru construirea a trei pasarele pietonale in statiunea Mamaia. Initial erau sapte pasarele, dar din lipsa banilor s-a decis sa se faca doar trei, scrie Ziua de Constanta.

In ceea ce priveste amplasamentul celor trei pasarele, acestea vor fi instalate una in locul trecerii de pietoni de la Satul de Vacanta, una la Cazino si una peste bulevard, in dreptul hotelului Grand Rex.