1 / 4

Andreea Ionescu, Consult Ware

Dupa ce a oferit tinerilor o reteta pentru a pastra un brand puternic in orice vremuri, Andreea Ionescu, specialist in marketing, ne spune care este cel mai important sfat primit inainte de a intra in antreprenoriat.

"Cel de la fostul meu sef din firma americana de management consulting pentru care am lucrat. In esenta, Bill predica sa ai o activitate cu niste oameni care sa iti placa mai degraba decat sa faci un job care iti place intr-un mediu asa-si-asa. Astfel, mi-am deschis a doua linie de business, cea de personal branding, si lucrez cu oameni care imi plac. E mult mai important decat sa lucrezi pentru bani. Esti mai relaxat si mai productiv, mai inspirat si mai fericit. Si s-a mai intamplat ceva: nu am mai alergat eu dupa clienti, ci au venit ei la mine", isi aminteste Ionescu.

Dupa ce a lucrat pe rand pentru companii de top (Connex, retailerul Metro, A&D Pharma) si-a construit propriul business, in consultanta.

Citeste aici care este reteta ei pentru un brand rezistent chiar si in vreme de criza.

Afla din slide-ul urmator ce sfat a primit cunoscutul antreprenor Marius Ghenea.Ce sfaturi au primit antreprenorii romaniArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.