Radu Georgescu

Radu Georgescu

Radu Georgescu a intrat in zona antreprenoriatului in 1992, cand era in ultimul an de facultate. Atunci a infiintat prima sa firma, Gecad, iar in 1994 a inceput sa dezvolte antivirusul RAV, tehnologie care a atras privirea celor de la Microsoft, cu care a si negociat vanzarea sa. Anul trecut, un pachet majoritar de actiuni al companiei Gecad ePayment International SA a fost achizitionat de catre grupul Allegro, parte a companiei media internationale Naspers Ltd.

Posturi recomandate: Exitul ePayment – De Ce? si Parerea mea

64notes

64notes

Cel care detine blogul 64notes este un tanar antreprenor de doar 18 ani, care adora sa invete in permanenta lucruri noi si sa exploreze tot ceea ce se afla in jurul lui. Dupa cum sustine acesta pe blogul sau, exista atatea idei in mintea sa incat pe acelea care ajung in final sa fie puse pe foaie vrea sa le impartaseasca cu restul lumii.

Posturi recomandate: Ghid pentru a-ti proteja ideea care valoreaza un milion de dolari si Cele mai periculoase greseli pe care le fac antreprenorii online si cum pot fi acestea evitate

Marius Ghenea

Marius Ghenea

Marius Ghenea se descrie pe blogul sau ca "tata, sot, prieten si, in cele din urma, om de afaceri". In 1994 a fondat firma Flamingo Computers impreuna cu alti doi fosti colegi de la facultatea de electronica, iar la sfarsitul anului 2001 a vandut participatia detinuta in cadrul companiei si a inceput alte proiecte de business private. In prezent, Ghenea detine Fit Distribution, al doilea jucator de pe piata de retail online, din care fac parte site-urile de electronice PCfun.ro, PC Garage.ro, ElectroFun.ro si ShopIT.ro.

Posturi recomandate: New Year Resolutions si Romania, scenariul doom-loop!


Worklovelife

Worklovelife

Holly Hoffman scrie pe blogul sau, Worklovelife.com, despre afaceri mici, startup-uri si experienta pe care o are in oferirea de consultarea pentru construirea unei cariere de succes.

Posturi recomandate: Vreau ceea ce ai - Noul mentorship si Superstitiile businessurilor mici si de ce functioneaza acestea

Radu Tudorache

Radu Tudorache

Radu Tudorache este nascut intr-o familie de antreprenori aflata la a patra generatie in domeniul afacerilor. In prezent, M Grup – grupul de afaceri in care este implicat – este un conglomerat ce include afaceri in Romania si in sud-estul Europei, din domeniul farmaceuticelor, IT, imobiliar si industrial. In total, M Grup cuprinde 15 afaceri distincte, printre care si distribuitorul farma Montero si lantul de farmacii Remedio (70 de unitati in prezent).

Posturi recomandate: Diferenta de potential a Romaniei-Oportunitatea de rupere a cercului vicios si Antreprenoriatul mic

Ben Casnocha

Ben Casnocha

Descoperiti modalitati de a gasi idei noi pentru businessul dumneavoastra si de a le pune in aplicare pe cele pe care le aveti de la Ben Casnocha.

Posturi recomandate: Poti sa fii timid si sa mai ai succes in afaceri? si Fermierii nu au inventat tractoarele. Erau ocupati cu agricultura

George Butunoiu

George ButunoiuGeorge Butunoiu este managing partner la George Butunoiu Executiv Search si unul dintre cei mai cunoscuti head hunteri pe piata locala. Acesta scrie, pe blogul sau, "despre manageri, viitori manageri si cei care nu vor deveni niciodata manageri".

Posturi recomandate: Relatiile Sef – Subaltern si Manageri romani vs manageri straini

MindPetals

MindPetals

David Askaripour este un speaker motivational si consultant de strategii online, care scrie pe blogul sau, MindPetals, despre dezvoltarea personala si cum sa te ocupi de propriul tau succes.

Post recomandat: Cateva sfaturi de citire rapida

Cristian Manafu

Cristian Manafu

Fost jurnalist format in presa de business,Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri.

Posturi recomandate: Gustul amar al antreprenoriatului trebuie sa te motiveze si Ce cuvinte sa nu folosesti in CV

Retire@21

Retire@21

Tanarul al carui blog se numeste Retire@21 ofera sfaturi practice si interviuri cu antreprenori cunoscuti cititorilor sai, care arata cum puteti deveni bogati pana la varsta de 21 de ani.

Posturi recomandate: Cameron Herold - Cum sa cresti copiii ca sa devina antreprenori si interviul cu Catherine Cook


Blogurile pe care ar trebui sa le citesti au fost selectate de Wall-Street.ro si conform portalului Online Education Database.