1. Baile Olanesti

1. Baile Olanesti

Sejurul de zece zile si noua nopti la Baile Olanesti costa 750 de lei de persoana in camera dubla, cu pensiune completa, la hotel de 4 stele. Pretul este valabil in perioada 1 septembrie - 19 decembrie.

Oferta include 2 proceduri de tratament pe zi si consultatie medicala.

Statiunea Baile Olanesti este situata pe Valea Oltului la o altitudine de 450 metri, potrivit turistinfo.ro.

Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.

De asemenea, statiunea dispune de un cadru natural odihnitor precum si de multiple posibilitati de valorificare in turism, drumetii, vizitarea schiturilor si manastirilor-locasuri de cultura, civilizatie si rezistenta in fata vitregiilor de orice fel Horezu, Schitul Pahomnie, Schitul Iezar, Biserica dintr-un lemn.

Baile Olanesti reprezinta o statiune balneara de interes general, cu activitate permanenta.

Localitatea poseda un stabiliment de bai moderne, prin exploatarea a 30 de ape minerale, ca: ape clorosodice, ioduroase, clorosodice-feruginoase, sulfuri alcaline, renumite pentru efectele lor terapeutice in tratamentul bolilor de rinichi, stomac, in afectiunile vezici biliare si diabet.

Pe plan international apele minerale sunt comparabile cu apele de la Vichy, Ems, Bourboule.

Pentru a beneficia de ofertele pentru seniori grupul de turisti trebuie sa includa cel putin o persoana cu in varsta de peste 55 de ani.

Sursa foto : www.firstminute.ro

2. Baile Felix

2. Baile FelixPentru sase zile turistii vor plati 712 lei in perioada 1 septembrie – 15 octombrie, iar din 16 octombrie-25 decembrie pretul scade la 637 lei. Cazarea se asigura la hotel de patru stele.

Baile Felix sunt situate in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de 9 km de Oradea si la 22 km de punctul rutier de frontiera Bors, potrivit turistinfo.ro

Baile Felix dispun de o bogata baza de tratament ce cuprinde : instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala.

Intre obiectivele turistice care merita vizitate se numare Biserica Greco-Catolica din Haieu, Biserica Ortodoxa din Rontau, Capela Haieu, Cladirea Sanifar, Fenomenul carstic, Lacul cu nuferi, Strandul cu valuri din 1 Mai, precum si Vulcanul Betfia.


Sursa foto : www.infoturist.ro

3. Mamaia

3. MamaiaSejurul include sase nopti de cazare in hotel de 3 stele, cu pensiune completa, in regim meniu fix, la un pret de 624 lei, in perioada 28 august – 30 septembrie.

Mamaia este situata la 3 km nord de Constanta, intre plaja si lacul Siutghiol, fiind cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc al Marii Negre. Statiunea dispune de cea mai completa dotare pentru sporturile nautice, potrivit www.turistinfo.ro.

De-a lungul tarmului Marii Negre, statiunea dispune de plaje intinse si late, cu un nisip fin, permitand helioterapia si talasoterapia.

Statiunea beneficiaza de o multime de gradini, baruri si cluburi de noapte, cinematografe, discoteci, parcuri de distractii, terenuri de sport, minigolf , popicarii, teatru in aer liber.

Printre obiectivele turistice ale statiunii regasim Aqua Magic, Baza Pinguin si Fantanile Cazino.