5. Antigua, Arhipelagul Antilele Mici 5.199 euro

Antigua este o insula care face parte din arhipelagul Antilele Mici, situat in Marea Caraibelor.

Pretul include un sejur de 8 zile, in perioada 28 decembrie 2011 – 04 ianuarie 2012 la un hotel de cinci stele.

Turistii se pot bucura aici de restaurant, plaja privata cu sezlonguri, lounge in aer liber, room service, transfer aeroport, yoga, pilates, sporturi nautice, acces Internet, centru SPA, masaj si diverse terapii traditionale, capela pentru casatorii, dig, piscina.

Sursa foto : Wikipedia.org

4. Saint James, Barbados 5.499 euro

Saint James este o statiune localizata in partea de vest a Barbadosului.

Sejurul de opt zile are loc in perioada 26 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012, iar pretul este pentru o persoana cu mic dejun inclus si transport cu avionul, cu plecare din Frankfurt. Taxele de aeroport sunt incluse.

Cazarea se face la hotel de cinci stele.

Turistii au acces la o piscina in aer liber, cu terasa, baruri si restaurante, centre de fitness, spalatorie, inchirieri masini. De asemenea, se pot bucura de masaje (furnizori locali), cursuri de tenis, scuba diving (PADI), pescuit la mare adancime, terenuri de golf.

Sursa foto : 1ststjameshotels.com


3. Belle Mare, Mauritius 7.929 euro

Statiunea se caracterizeaza prin plaje albe, unde se poate juca golf sau se pot practica diverse jocuri acvatice.

Sejurul include 7 nopti de cazare la un hotel de cinci stele, in perioada 30 decembrie 2011 – 6 ianuarie 2012.

Pretul de 7.929 euro este pe sejur de persoana in tip camera, cu mic dejun inclus si transport cu avionul, cu plecare din Frankfurt. Taxale de aeroport sunt incluse.

Turistii se pot bucura aici de restaurante cu speific local, dar si international, piscina, baruri, coafor, biblioteca, piscina copii, miniclub (2-11ani, sub 4 ani –cu babysitter), teenclub (12-18ani), babysitting.


Sursa foto : hanglos.ne

2. Ari Atoll, Maldive 7.990 euro

Ari Atoll reprezinta unul dintre atolii naturali ai Maldivelor, situate in partea vestica a arhipelagului.

Oferta include un sejur de sapte nopti cu mic dejun inclus, la hotel de cinci stele, si transport cu avionul cu plecare din Bucuresti. De asemenea, se asigura masa festiva pentru seara de Revelion.

Sejurul are loc in perioada 28 decembrie 2011 – 6 ianuarie 2012

Cei care aleg aceasta destinatie se pot bucura de renumite restaurante, dintre care si singurul restaurant subacvatic, situat la 5 metri sub apa, inconjurat de recifi de corali , baruri, pivnita de vinuri, magazine si magazin de bijuterii, piscina.

De asemenea, ei pot alege sa mearga la sala de sport, sa practice tenis, volei pe plaja, jocuri de masa, windsurf, yachting, jetski, wakeboard, canoe, hidrobicicleta, schi nautic, excursii cu yacht privat, pescuit de noapte, scafandrit, excursie cu vapor cu fund de sticla, drumetii pe insula, si altele.

Sursa foto : www.hotelsmaldives.com

1. Koh Lanta, Thailanda 11.668 euro

Koh Lanta este o statiune retrasa si exotica, cu plaje curate din vreme racoritoare.

Oferta include un sejur de 14 nopti cazare in camera dubla standard, cu regim de masa conform hotel, pentru perioada 27 decembrie 2011 – 10 ianuarie 2012. Cazarea se face la hotel de cinci stele, cu restaurante care servesc preparate din bucataria mediteraneana.

Sunt incluse taxele de aeroport, iar cei care vor sa calatoreasca spre Koh Lanta trebuie sa aiba pasaport valabil pentru cel putin 6 luni de la data plecarii sis a obtina viza.

Sursa foto : Lantainfo.com