Destinatia preferata?

Destinatia preferata?Anul trecut am pornit in aventura Stetelor Unite ale Americii. A fost un adevarat tur de forta, care a inceput cu Atlanta, batrana doamna a Sudului, si a continuat cu plajele si multimea colorata din Miami, urmata de Grand Canyon.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo?

Grand Canyon este o experienta fabuloasa, l-am survolat cu elicopterul si mi-a lasat impresia ca tocmai descopar o alta planeta.
Tot vorbind de aventura naturii, o alta experienta frumoasa de vacanta a fost navigatia pe raul Colorado, intr-un decor impresionant de stanci si apa.

Iar dupa atatea spatii largi, expeditia americana a continuat cu marile metropole: cosmopolitul San Francisco, mirajul Los Angeles-ului si caleidoscopul New-York-ului, cu agitatia si amestecul tuturor natiilor care il populeaza .

Cea mai buna perioada in care putem vizita Marele Canion?

Cea mai buna perioada in care putem vizita Marele Canion?De departe, cea mai buna perioada pentru a vizita Grand Canyon este primavara sau toamna, cand soarele sudist nu este atat de puternic.

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult acolo? Cel mai bun restaurant?

Toate felurile de mancare traditional sudiste sunt exceptionale.

Recomand cu caldura restaurantele tipic sudiste, unde puteti incerca orice tip de fripturi de pui, vita, prajituri sau celebrele “apple pies”.

Cea mai placuta amintire de acolo?

Cea mai placuta amintire de acolo?Cu siguranta, cea mai placuta amintire pentru mine este survolarea Grand Canyon cu elicopterul.

Probabil senzatia ca te afli pe alta planeta o are fiecare cand ajunge prima oara acolo. La fel s-a gandit si cel care a venit cu ideea construirii Grand Canyon Skywalk, o “promenada” uluitoare aflata la 4.000 picioare inaltime. Skywalk iti ofera o priveliste extraordinara asupra West Rim.


Cea mai importanta recomandare pentru cei interesati de destinatie?

Cea mai importanta recomandare pentru cei interesati de destinatie?A fost un tur de forta, pe care il recomand cu caldura oricarui curios sau “traveler” impatimit, cu mentiunea sa ii aloce timp pe masura.
Trebuie sa te rupi de birou cel putin doua-trei saptamani ca sa-i strabati cat de cat distantele si sa ii intelegi diversitatea. SUA este un amalgam de culturi, oameni, obiceiuri si forme, care merita vazut macar o data in viata.

Care este bugetul minim pentru aceasta locatie, in opinia dvs.?

Daca va planificati vacanta din timp si alegeti cele mai bune oferte, pentru un sejur de circa trei saptamani, un buget mediu de pana in 3.000 dolari va este mai mult decat suficient.