Tarom 139 euro

Cea mai scumpa varianta o reprezinta compania nationala Tarom.

Astfel, daca rezervati astazi un biltet dus Bucuresti-Londra, pentru data de 1 aprilie, pretul acestuia ajunge pe site-ul Tarom la 138,66 euro, cu toate taxele incluse.

Compania nationala zboara pe aeroportul londonez Heathrow, situat la 24 km distanta de Londra, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume.

Wizz Air 108 euro

Pe site-ul companiei maghiare Wizz Air tariful unui zbor dus Bucuresti-Londra, la data de 1 aprilie, este de 107,44 euro, cu toate taxele incluse.

Pasagerii care au bagaj la cala trebuie sa plateasca inca 10 euro atunci cand efectueaza rezervarea sau 20 de euro la aeroport. Pentru achizitionarea biletului cu cardul se platesc 5 euro in timp ce rezervarea telefonica costa 7 euro.

Wizz Air aterizeaza pe aeroportul Luton, situat la 55 km de Londra.

British Airways 104 euro

Compania aeriana British Airways, care opereaza in Romania pe ruta Bucuresti-Londra, a revenit pe piata cu biletele de avion la preturi promotionale de la 104 euro pe segment.

Oferta British Airways este valabila pentru biletele emise inainte de 28 martie 2010, pentru calatorii efectuate intre 1 aprilie 2010 si 30 iunie 2010 si includ toate taxele, suprataxele si 10 euro taxa de serviciu pentru rezervarea online.

British Airways zoboara pe aeroportul londonez Heathrow.

Blue Air 100 euro

Daca ati rezerva un bilet Bucuresti-Londra pe site-ul companiei low-cost Blue Air, pretul unui bilet dus, pe data de 1 aprilie, ar fi de 100 de euro, cu toate taxele incluse.

Daca doriti insa bagaj la cala tariful va creste cu 10 euro atunci cand faceti rezervarea sau cu 20 de euro la aeroport. In plus, daca rezervarea este facuta telefonic pretul se mai mareste cu inca 10 euro.

Blue Air aterizeaza pe aeroportul din Luton.