St. Julians

St. JuliansOrasul a devenit cunoscut turistilor din toata Europa datorita numeroaselor cluburi de noapte, restaurante, baruri, dar si teraselor situate pe plaja.

Cele mai multe cluburi de noapte din St. Julians se afla in Paceville.

Un sejur de 4* (7 nopti cu mic dejun inclus) costa intre 400 si 550 euro, in timp ce o vacanta de 8 zile, cu cazare si mic dejun la un hotel de 5* costa, in medie, 700 euro (turistilor le sunt puse la dispozitie piscina interioara + exterioara, cluburi de fitness si saloane de infrumusetare, plus camere speciale pentru copii).

Oferte agentii

415 euro de persoana, 8 zile, hotel de 4*, transport cu avionul inclus – Alfa Travel

634 euro de persoana, 8 zile, hotel de 5*, transport cu avionul inclus – Klasstour

611 euro de persoana, 8 zile, hotel de 5*, transport cu avionul inclus – Perfect Tour

Mellieha Bay

Mellieha BayOrasul Mellieha Bay este cunoscut ca una dintre cele mai relaxante destinatii de vacanta din Malta, fiind indicat in special familiilor cu copii.

Aceasta localitate mai este renumita si pentru practicarea sporturilor nautice precum windsurf, sky-jet, scufundari sau yachting.

Tarifele medii pentru o vacanta in Mellieha Bay sunt cuprinse intre 340 si 450 euro, un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, la 4*.

Oferte agentii

342 euro de persoana, 8 zile, hotel de 4*, transport cu avionul inclus – Rom Travel

394 euro de persoana, 8 zile, hotel 4*, transport cu avionul inclus – Perfect Tour

430 euro de persoana, 8 zile, hotel 4*, transport cu avionul inclus – Holidays Tour

Insula Gozo

Insula GozoPe langa plaje insorite, aceasta insula ofera, de asemenea, facilitati sportive pentru impatimitii sporturilor nautice.

In Gozo, predomina unitatile de cazare de tipul hoteluri-vile pentru grupuri restranse de 6-8 persoane.

Tarifele medii pentru un sejur de 7 nopti, la 3*, sunt cuprinse intre 140 si 220 euro.

Oferte agentii

167 euro de persoana, 8 zile, hotel 3*– Onex Travel Point

106 euro de persoana, 2 zile, hotel 3* - Onex Travel Point


Qawra

QawraDe la baruri, la restaurante cochete, taverne cu preparate locale pana la cluburi de noapte extravagante este oferta altui oras turistic din Malta, Qawra.

O alta zona a orasului ce atrage ca un magnet turistii este portul. Aici se gaseste unul dintre turnurile construite de Cavalerii Sfantului Ioan, care a fost transformat intr-un restaurant de lux.

Un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, la 4*, costa intre 290 si 350 de euro, in timp ce o vacanta all inclusive, la 4*, se incadreaza intre 430 si 520 de euro.

Oferte agentii

353 euro de persoana, 8 zile, hotel 4*, transport cu avionul inclus - Simpaturism

384 euro de persoana, 8 zile, hotel 4*, transport cu avionul inclus – Demian Travel

La Valletta

La VallettaLa Valetta, capitala Maltei, este construita pe o peninsula, in care se afla doua porturi naturale, Marsamxett si Portul Mare.

In La Valetta se afla mai multe biserici, cea mai cunoscuta fiind Catedrala Sfantul Ioan, in trecut Biserica Cavalerilor. Alte atractii turistice sunt Palatul Marilor Maestri (acum Parlamentul Maltez) si un Muzeu National de Arte Frumoase.

In capitala Maltei predomina hotelurile de lux. Astfel, un sejur de 8 zile, cu mic dejun inclus, la 5 stele, costa, in medie, 700 de euro.

705 euro de persoana, 8 zile, hotel 5*, transport cu avionul inclus - Adria Travel

715 euro de persoana, 8 zile, hotel 5*, transport cu avionul inclus - Perfect Tour