Istanbul

IstanbulCu o populatie de peste 12,5 miloane de locuitori, Istanbulul este centrul financiar, comercial si cultural al Turciei. Orasul se intinde pe 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu acelasi nume, fiind al cincilea oras ca marime din lume. Partea europeana se afla situata in regiunea istorica Tracia iar cea asiatica in Anatolia. Printre cele mai cunoscute obiective turistice ale orasului sunt Palatul Topkapi, Biserica Sophia, Moscheea albastra, Hipodromul, Muzeul Artelor Turcesti si Islamice, Marele Bazar sau stamtoarea Bosfor.

In anul 2010 metropola a fost declarata una din cele 3 Capitale Europeene ale Culturii.

Un sejur de 5 zile in Istanbul, in regim de 3 stele incepe de la 150 de euro, in timp ce un city break, cu 2 nopti de cazare si avion inclus costa, in medie, 200 de euro.

Oferte agentii

186 euro, city break Istanbul, 2 nopti de cazare in regim de 3* cu mic dejun, transport cu avionul (fara taxe de avion incluse) – TravelBiz

245 euro, 3 nopti cazare la hotel de 4* cu mic dejun, transport cu avion si taxe de aeroport incluse – Litos Travel

Belek

BelekRegiunea Belek de pe coasta mediteraneana este localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei. Belek este una dintre cele mai noi statiuni cu plaje lungi, sate de vacanta, hoteluri moderne, paduri, terenuri de golf. Statiunea beneficiaza de cluburi de lux de 5 stele in regim de "ultra all inclusive". In ultimii ani , in Belek au fost construite terenuri de golf la standarde internationale, iar Turcia a devenit un centru de elita in care jucatorii de golf din intreaga lume se pot intalni.

Un sejur de 7 nopti la 5 stele incepe de la 500 de euro si poate ajunge la 1.500 de euro, in functie de perioada vacantei si unitatea de cazare.

Oferte agentii

539 euro, 7 nopti cazare la 5*, ulta all inclusive, transport cu avionul (fara taxe de aeroport incluse) – Paralela 45

1.088 euro, 7 nopti cazare la 5*, all inclusive, transport cu avionul (fara taxe de aeroport incluse) - TravelBiz

Kusadasi

KusadasiKusadasi, care inseamna insula pasare, este asezata intr-un golf in zona Egeeana a Turciei, care este cunoscuta pentru apele ei turcoaz, plajele nisipoase si pentru unul din cele mai mari porturi din Turcia, cu o capacitate de 629 de iahturi si barci. Are o populatie de aproape 50.000 de locuitori. In plus, cetatea antica a Efesului se afla la cativa kilometri de Kusadasi. Kusadasi are un climat tipic mediteraneean cu verile calduroase si iernile blande, bucurandu-se de un lung sezon turistic, cu circa 300 de zile insorite pe an.

Un sejur de 7 nopti in vilele de vacanta din Kusadasi incepe de la 130 de euro, in timp ce o vacanta in regim all inclusive incepe de la 400 euro.

Oferte agentii

299 euro, 7 nopti de cazare in regim de 3* cu mic dejun, transport cu avionul (fara taxe de avion incluse) – Klever Travel

399 euro, 7 nopti cazare la 4*, all inclusive, transport cu autocarul - TravelBiz

Bodrum

BodrumOrasul Bodrum, casa a faimosului istoric grec Herodot, este cunoscut ca o destinatie turistica faimoasa, atat pentru turci cat si pentru straini. Pe coasta sudica a peninsulei sunt plajele de la Bardakci, Gumbet, Bitez, Ortakent Yahsi, Karaincir, Bagla si Akyarlar, iar pe partea vestica Gumusluk, Yalikavak si Turgut Reis. In partea nordica se afla sate de pescari precum Turkbuku, Golkoy si Gundogan. De aici se pot vizita Castelul Sf. Petru, Mausoleul din Halikarnas si se pot face excursii in insula greceasca Rhodos.

O vacanta de 7 nopti la 4 stele, all inclusive, costa peste 500 euro, in timp ce 7 zile de cazare la o unitate de 2 stele incepe de la 30 euro per sejur.

Oferte agentii

544 euro, 7 nopti de cazare la 4*, all inclusive, transport cu avionul (fara taxe de aeroport incluse) – Christian Tour

341 euro, 7 nopti cazare la 4* cu mic dejun inclus, transport cu avionul (fara taxe de aeroport incluse) – Klever Travel


Kemer

KemerKemer este pozitionat de-a lungul coastei Mediterane, la poalele Muntilor Taurus, la 20 km departare de Antalya. Kemer are in componenta 9 ministatiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km. Kemer este o statiune de familie foarte aglomerata si populara.

Un pachet de 7 nopti de cazare, la 4 stele costa circa 300 euro, in timp ce un sejur all inclusive, la 5 stele si transport cu avionul, incepe de la 500 euro.

Oferte agentii


821 euro, 7 nopti cazare la 5*, all inclusive, transport cu avionul inclus ( fara taxe de aeroport incluse) – TravelBiz

511 euro, 7 nopti cazare la 3* cu mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse in pret) - HasHas Travel


Alanya

AlanyaStatiunea Alanya este situata pe coasta mediteraneeana a Turciei, la distanta de 130 km de Antalya. Multi turisti, in special scandinavi, germani, rusi si olandezi, isi fac vacantele cu regularitate in Alanya pe timpul lunilor calduroase. Turistii sunt atrasi de aceasta zona datorita preturilor accesibile, temperaturilor ridicate, plajelor nisipoase, accesului catre zonele istorice ale Antalyei, si a bucatariei rafinate.

Un pachet de 7 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele incepe de la 225 euro, fara transport, in timp ce un sejur cu transpor cu avionul ajunge la peste 500 euro.

Oferte agentii

457 euro, cazare 7 nopti la 4*, all inclusive, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse in pret) - Paralela 45

511 euro, cazare 7 nopti la 5*, all inclusive, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse in pret) – TravelBiz