Vladimir Kalinov: Este un exercitiu si pentru noi sa intelegem startup-urile, un segment de clienti atipic pentru sistemul bancar

Finantarea startup-urilor incepe sa atraga atentia bancilor, care, in trecut, au fost reticente in a acorda credite unor firme aflate la inceput de drum. De ce au neglijat bancile acest segment de piata si ce le-a facut sa ia in calcul si acest business? Posibile explicatii a oferit Vladimir Kalinov, vicepresedinte de retail in cadrul Raiffeisen Bank, in cadrul emisiunii Profesionistii in Banking. El a vorbit si despre platforma lansata recent pe piata de banca, prin care tinerii antreprenori pot obtine atat finantare, cat si instruire, pentru dezvoltarea afacerii.


« Vezi articolul integral despre dezbatere


Comenteaza

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Setari Cookie-uri