Familia Macarescu produce sucuri naturale intr-o fabrica din Campulung Muscel: au investit 600.000 de euro si vor sa dubleze afacerile in acest an

Sotii Criana si Marius Macarescu au investit in 2010 600.000 de euro intr-o unitate de productie in Campulung Muscel, locul unde sunt realizate sucurile naturale Profructta. Afacerile au atins anul trecut valoarea de 110.000 euro si se vor dubla in 2017 ca urmare a proiectelor si investitiilor realizate, a spus in cadrul emisiunii Profesionistii in Retail Andreea Mureseanu, directorul general al companiei.


« Vezi articolul integral despre dezbatere


Comenteaza

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Setari Cookie-uri