1 / 5

Liviu Bocsaru, Renault Romania

Liviu Bocsaru (40 ani) este directorul executiv administrativ si financiar al Renault Romania din noiembrie 2012. El l-a inlocuit pe Jean-Paul Franco, alaturandu-se astfel celor sapte executivi romani ai comitetului de conducere al grupului.

In 1996 a inceput activitatea la Dacia in cadrul departamentului de achizitii, iar din 1999 devine, pe rand, sef serviciu eficienta economica, sef serviciu audit si misiuni speciale si sef departament control de gestiune inginerii si IT. Din 2007 preia conducerea activitatii financiare si de gestiune a Renault Mécanique Roumanie, iar din 2009 este sef departament control de gestiune al Uzinei Mecanica si Sasiuri Dacia. Din 2010 se alatura filialei comerciale in functia de director control de gestiune si administrativ financiar.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri