1 / 5

Mircea Basescu: Presedintele nu are legatura cu relatia mea cu familia Anghel

Mircea Basescu spune ca presedintele Traian Basescu nu are "niciun fel de legatura" cu relatia sa cu membrii familiei Anghel si ca inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 sunt scoase din context, iar acestea sustin starea de fapt prezentata de el in cuprinsul plangerii penale pentru santaj.


Intr-un comunicat de presa dat publicitatii joi dimineata, Mircea Basescu arata ca presedintele Traian Basescu nu are nicio legatura cu cazul presupusului santaj, iar atragerea sa in acest "scandal mediatic nu are niciun suport real", potrivit Mediafax.


"In primul rand semnalez faptul ca atragerea Institutiei Prezidentiale si a presedintelui Romaniei in acest scandal mediatic nu are niciun suport real. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, nu are niciun fel de legatura cu relatia mea cu membrii familiei Anghel. Mentionarea numelui lui Traian Basescu in dialogul purtat cu membrii familiei Anghel nu s-a facut in sensul concluzionat in cuprinsul emisiunii de televiziune. Am mentionat ca presedintele stie de cazul lui Anghel Sandu in conditiile in care dosarul acestuia era foarte mediatizat la acel moment, situatia sa fiind de notorietate. Este regretabil ca se incearca denigrarea Institutiei Prezidentiale in conditiile in care presedintele Romaniei, prin activitatea sa din ultimii ani, a incercat si a reusit sa faca Justitia sa poata functiona in Romania", spune Mircea Basescu in documentul citat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri