1 / 7

Cum au fost alesi cei 5 romani

Prin campania „Pasiuni care schimba vieti” compania sud-coreeana si-a dorit sa gaseasca oameni care s-au remarcat prin pasiunile lor si care au reusit de-a lungul timpului sa inspire vietile celor din jur. Proiectul a facut parte din programul global al Samsung pentru Jocurile Olimpice din Londra, „Everyone's Olympic Games”, al carui ambasador global este David Beckham. Prin aceasta initiativa, timp de 70 de zile, intre 19 mai si 27 iulie, purtatorii tortei au parcurs 1.000 de orase si provincii pe o distanta de 8.000 de mile.

Romanii selectati in urma campaniei care a inceput anul trecut sunt Cristina Bogdan (profesor universitar), Adrian Hadean (bucatar blogger), Bogdan Cismariu (coordonatorul unei scoli de ghizi), Catalin Stelian (actor) si Marius Radu (specialist in industria de eSports).

Practic, povestile lor au fost inscrise intr-o competitie la care au mai participat alte sute de romani, ulterior fiind alesi 20 de finalisti care au fost supusi votului timp de trei zile pentru a se stabili cei cinci care au reprezentat Romania la acest eveniment. Ei au purtat torta olimpica in regiunile Broadstairs, St. Lawrence si Ramsgate, fiecare parcurgand o distanta de 300 de metri in cadrul “Cursei de Purtare a Tortei” care a inceput oficial pe 19 mai in Marea Britanie.

Citeste in slide-urile urmatoare cine sunt cei 5 romani obisnuiti care ne-au reprezentat la Londra.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri