2 / 5

Istoria Pestilor Garra Rufa

Legenda spune ca doi frati turci s-au aventurat intr-o zi de primavara in apa unui izvor termal. De indata ce si-au inmuiat picioarele, un banc de pestisori au inceput sa-i ma ngaie oferindu-le un masaj placut.

Asta i-a fauct pe cei doi sa revina din ce in ce mai des. Cu trecerea timpului, unul dintre frati care suferea o boala de peile, a observat ca toate simptomele disparusera. Ce se intamplase cu adevarat?

Pestii Garra Rufa ciuguleau pielea afectata, tratandu-l. Odata ce vestea s-a raspandit, oamenii veneau din toate partile pentru a incerca descoperirea miraculoasa. Multi dintre cei care stiau ca sunt suferinzi de anumite afectiuni au incercat si au fost tratati cu succes. De atunci, Kangalul a devenit neoficial locul „nasterii” spa-urilor populate cu pestisori. A devenit o mica industrie, s-au facut excursii pentru oamenii din intreaga lume si astazi au ajuns si in Romania, in Green Day Spa.

Managerul spa-ului a declarat pentru Yourmoney ca investitia initiala intr-un astfel de acvariu a fost de de 3.000 de euro, la care se adauga costurile lunare de intretinere.

Pret: Terapie GreenDoctorFish - 25 lei, impreuna cu manichiura sau pedichiura
50 lei terapia simpla fara manichiura sau pedichiura

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri