22 Iulie 2011

Noua harta a Bucurestiului: Cum se schimba granitele sectoarelor



Granitele sectoarelor 4 si 5 vor fi mutate in zona Piata Unirii si cele dintre sectoarele 5 si 6 in Prelungirea Ghencea, scrie 9AM.ro.

Cativa cetateni ai Capitalei vor fi nevoiti sa isi schimbe buletinele, deoarece vor trece cu domiciliul dintr-un sector in altul.

Prefectul de Bucuresti, Mihai Atanasoaei, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primarii sectoarelor 4, 5 si 6 si reprezentanti din primariile celorlalte trei sectoare s-au intrunit in data de 14 iulie pentru a rezolva o serie de probleme referitoare la departajarea teritoriilor pe care le gestioneaza.

Granitele sectoarelor 4 si 5 vor fi mutate in zona Piata Unirii si cele dintre sectoarele 5 si 6 in Prelungirea Ghencea, a declarat pentru Gandul prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, precizand ca nu este vorba de o reorganizare administrativ-teritoriala, ci doar de "o noua delimitare cadastrala".

"Nu este vorba de o noua impartire administrativ-teritoriala a Bucurestiului, ci doar de mutarea granitelor sectorului 4 si 5 in zona Piata Unirii si a granitei dintre sectoarele 5 si 6 in zona Prelungirea Ghencea", a spus prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei.

Citeste mai mult pe acest subiect aici.



Citeste si