6 Septembrie 2011

Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei



Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

Statul arunca cu banii in infrastructura, dar fara rezultate, avertizeaza ZF. Datele arata ca Ministerul Transporturilor a platit 2,3 miliarde de euro pentru autostrazi intre 2005- 2010. Rezultatul a fost construirea a doar 89 km.
In ritmul acesta, Romania va ajunge la 1.000 de kilometri de autostrada peste jumatate de secol.

Piata locala de tablet PC-uri se va dubla anul viitor, informeaza Fin.ro. Piata de tablet PC-uri din Romania va atinge anul viitor un volum de 100.000 -120.000 de unitati, dublu fata de nivelul prognozat anul acesta, de aproximativ 60.000 de unitati, estimeaza Liviu Nistoran, presedintele Televoice, citat de Fin.ro. Televoice vinde sub brandul Evolio tablet PC-uri.

Cresterea va avea loc pe fondul intrarii pe piata a tot mai multe astfel de produse, care vor determina o scadere a preturilor, noile dispozitive devenind tot mai accesibile.

Sefa CSA are un salariu de 29.000 €/luna, cu mult mai mare decat cel al presedintelui SUA, noteaza Adevarul.
Astfel, Angela Toncescu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, si-a acordat un salariu de 21,7 ori mai mare decat al presedintelui tarii, surclasandu-i si pe presedintii SUA si Comisiei Europene.

Angela Toncescu continua sa isi ascunda veniturile salariale si faptul ca, desi e sefa Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, este si manager intr-o firma de asigurari.



Citeste si