Un bloc aflat în construcție a luat foc, în nordul Capitalei. Construcția de pe strada Daniel Danielopolu arde cu un fum gros ce poate fi văzut de la distanță mare. Pompierii intervin cu autospeciale cu apă și spumă, dar și cu autoscări pentru a ajunge la înălțime.

UPDATE 14:10: „Incendiul a fost lichidat, s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Din clădirea incendiată s-au autoevacuat 103 muncitori. Nu au fost înregistrate victime,” transmite ISU București-Ilfov.

UPDATE 13:20: „Se acționează de la înălțime cu autoscara. În acest moment nu mai arde cu flacără deschisă. Suprafața afectată este de 250 mp”, conform ISU București-Ilfov. „Au fost luate măsuri pentru evacuarea a 20 de persoane din blocul învecinat”, conform sursei menționate.

Conform unei informări, un „incendiu s-a produs la izolația unei clădiri în construcție, pe strada Daniel Danielopolu. Au fost alertate opt autospeciale de stingere, două autoscări, dar și un echipaj de descarcerare și o autospecială SMURD”.

Imagine cu acțiunea de stingere a blocului aflat în construcție. Captură de ecran, sursa ISU București-Ilfov

Din primele informații, nu s-ar fi aflat persoane în imobilul afectat de incendiu. Prin sistemul RO-Alert s-a emis un mesaj de atenționare din cauza degajărilor de fum din zonă. Conform autorităților, „ard materiale depozitate pe acoperișul clădirii”.

Sursă: ISU București-Ilfov

Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri