29 Septembrie 2017

Volkswagen T-Roc poate fi comandat online. Costa de la 19.700 euro cu TVA



Volkswagen prezinta noul T-Roc in Romania si da startul precomenzilor online. Pretul de pornire este de 19.700 euro cu TVA pentru motorizarea de 1 litru benzina 115 CP.

SUV-ul compact T-Roc este expus in Bucuresti (Promenada Mall si Baneasa Shopping City, intre 28 septembrie - 8 octombrie), Cluj (Iulius Mall, 28 septembrie – 3 octombrie) si Timisoara (Iulius Mall, 4-8 octombrie).

Noul T-Roc poate fi comandat in trei variante de motorizari 1.0 TSI 115 CP, 1.5 TSI 150 CP, 2.0 TDI 150 CP si tractiune integrala. Lansarea oficiala a modelului va avea loc in luna noiembrie.

„Cu design-ul sau sportiv si modern, T-Roc reprezinta un nou stil Volkswagen si traseaza o directie noua in gama de modele ale marcii”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

T-Roc este primul SUV Volkswagen care va fi disponibil pentru comanda cu o caroserie in doua culori si acoperis cu linie plonjata (inclusiv stalpii A si oglinzile exterioare).

Modelul all-rounder, cu optiune de tractiune fata sau integrala, combina puterea unui SUV cu agilitatea unui model compact sportiv. Echiparea standard a vehiculului include sistemele de asistenta frontala (Front Assist) si cel de mentinere a benzii de rulare (Lane Assist); sisteme suplimentare precum asistenta pentru blocaj rutier (Traffic Jam Assist) sunt disponibile ca echipamente optionale.



Citeste si