10 Mai 2019

Ministrii de resort ai Finantelor si Transporturilor se vor intalni sa discute detaliile constructiei autostrazii Timisoara-Belgrad



Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a discutat cu prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic, despre constructia autostrazii Belgrad-Timisoara, in cadrul reuniunii anuale a Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), urmand ca ministrii de resort sa se intalneasca pentru a discuta detaliile constructiei.

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut o intrevedere miercuri, 8 mai, cu prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic, in cadrul reuniunii anuale a Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) de la Sarajevo.

"Cei doi demnitari au avut o discutie aplicata privind nevoia constructiei autostrazii Belgrad - Timisoara, un deziderat major pentru ambele tari", se arata intr-un mesaj publicat de Ministerul Finantelor Publice (MFP).

"Realizarea acestui obiectiv va fi un castig pentru ambele natiuni. Aceasta artera va creste calitatea vietii romanilor si a sarbilor. De asemenea, pe langa beneficiile consistente pentru dezvoltarea economica a celor doua tari, aceasta initiativa va reprezenta si un pas important in procesul de aderare a Serbiei la Uniunea Europeana", a precizat Teodorovici.

In perioada urmatoare, ministrii de resort ai Finantelor si Transporturilor din Romania si Serbia se vor intalni pentru a discuta detaliile constructiei autostrazii Belgrad - Timisoara, precizeaza MFP.



Citeste si