16 Iunie 2019

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui, catre litoral, blocata in urma unei tamponari intre 4 autoturisme, arata Infotrafic



Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui, sensul catre litoral, este blocata, duminica dimineata, in urma unei tamponari intre patru autoturisme, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui, la kilometrul 125 (in zona localitatii Borcea, judetul Calarasi).

Traficul rutier este blocat, pe sensul catre litoral pana la degajarea suprafetei de rulare (aproximativ 30 de minute). Valorile de trafic sunt in crestere, iar in zona accidentului se stationeaza in coloana pe aproximativ 3 kilometri, mai informeaza Infotrafic, scrie Agerpres.

Si ieri circulatia rutiera a fost oprita pentru cateva ore pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident soldat cu un mort si sase raniti. Evenimentul a avut loc pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui, la kilometrul 180 (in zona localitatii Pestera, judetul Constanta). In accident au fost implicate doua autoturisme.

In urma impactului, o persoana a murit, iar alte sase au fost ranite. Circulatia rutiera a fost oprita, fiind deviata pe la Cernavoda, la kilometrul 170 al autostrazii (pe DN22C).



Citeste si