2 Aprilie 2021

Genesis, brandul premium al Hyundai, a dezvăluit un nou concept electric



Genesis, brandul premium al Hyundai, a dezvăluit un nou concept electric denumit X Concept. Nu se știe dacă acest model va ajunge în producția de serie sau doar ne arată direcția viitoarelor modele.

Brandul premium a prezentat noul concept electric în cadrul unui eveniment organizat la înălțime, pe acoperișul unei clădiri din Los Angeles, SUA.

Genesis X Coupe, dacă va ajunge pe piață în versiune de serie, va fi un concurent puternic pentru modelele premium BMW și Mercedes-Benz.

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

Sud-coreenii spun că noul concept este un GT (grand tourer electric). Farurile, stopurile și aripile urmează tema “Two Lines” a companiei. Șeful de Design al companiei spune că modelul electric are o capotă foarte mare ca să "arate bine".

Conceptul electric este vopsit în nuanța Lençóis Blue, inspirată de denumirea Parcului Național Lençóis Maranhenses din Brazilia.

Interiorul este orientat către șofer, așa cum se obișnuiește în orice model sport. Scaunele față, realizate din materiale reciclate sunt în culori diferite: Scotch Brown pentru șofer și Ocean Wave Green Blue pentru pasager.



Citeste si