3 Noiembrie 2009

Distribuitorul Ford Proleasing Motors, vanzari in crestere in T4



Proleasing Motors, distribuitor Ford in Dambovita, Prahova si Buzau, estimeaza vanzari de 150 de unitati in ultimul trimestru al acestui an, cu 8% mai mult fata de media lunilor precedente.
Compania a comercializat in primele 9 luni un volum de 409 unitati, obtinand in septembrie 11,8% din totalul vanzarilor auto pe cele trei judete.

“Mizam pe o usoara crestere a vanzarilor, bazata pe evolutia ultimelor luni si bineinteles pe comportamentul consumatorului in perioada sarbatorilor de iarna,” a spus George Stanciulescu, director de vanzari Proleasing Motors.

Compania a inregistrat pana in prezent o cifra de afaceri de 37,8 milioane lei. Din totalul cifrei de afaceri realizate in primele 9 luni, serviciile post-vanzare reprezinta 39,6%, iar serviciile de vanzare 57,7%.

“Ne bazam pe suplimentarea si optimizarea serviciilor post-vanzare si nu pe scaderea preturilor. Am reusit sa ne pastram pozitia in piata datorita politicii noastre de a crea loialitate fata de marca Ford si distribuitorul Proleasing Motors,” a declarat Lucian Alexe, director general Proleasing Motors.

Cel mai bine vandut autoturism Ford in cele trei judete a fost Focus cu 157 unitati, in timp ce in gama de autoutilitare Ford conduce modelul Transit cu 77 unitati livrate.

In 2008, Proleasing Motors a inregistrat o cifra de afaceri de 99 milioane lei si o cota de piata de 13,6%, la 1.554 automobile marca Ford comercializate.



Citeste si