12 Martie 2014

Intel cauta 11 studenti pentru practica. Stagiile sunt platite



Intel Romania Software Development Center, centrul de cercetare si dezvoltare software deschis de Intel la Bucuresti, cauta 11 studenti pentru internship-uri pe perioada verii.

Programul adreseaza studentilor din primul an, al doilea si al treilea de la facultati cu profil tehnic, iar o parte dintre acestia pot fi angajati de companie.
Majoritatea pozitiilor sunt in zona dezvoltarii de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

Printre cerintele minime pentru a putea participa la selectia de CV-uri se regasesc, in functie de pozitia aleasa, cunostinte de limbaje de programare (C, C++, Java sau Python), sisteme de operare, retele de calculatoare, protocoale de retea.

Toate internship-urile sunt platite.

Pentru anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie –20 aprilie Stagiul de practica propriu-zis se va derula intre 16 iunie -12 septembrie.

Studentii trebuie sa isi depuna CV-urile pe site-ul http://intel.stagiipebune.ro/, aceasta fiind totodata si platforma pe care studentii isi pot depune CV-urile. Momentan, sunt deschise 11 pozitii,

Compania deruleaza si un program de internship-uri pe un an, adresate studentilor din ani terminali, masteranzi sau doctoranzi. Pozitiile deschise sunt disponibile pe site-ul www.intel.ro/jobs.

Intel are in Romania in jur de 150 de angajati, care lucreaza atat in zona de dezvoltare software cat si pentru operatiunile de vanzari si marketing.



Citeste si