25 Iunie 2014

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani



Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. WALL-STREET.RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in luna mai pentru a ajunge sa semneze contractul de angajare, potrivit datelor eJobs.ro.

10. Operator sondaje de opinie

Pentru acest post disponibil in Capitala, au aplicat 2.013 de candidati. Jobul este dedicat in principal studentilor interesati de un venit pe perioada verii. Pentru a deveni operator sondaje de opinie, candidatilor trebuie sa le placa sa interactioneze cu oamenii si sa stie cum sa-i convinga sa le ofere raspunsuri.

Sursa foto: Operator sondaje de opinie/Shutterstock.com


9. Reprezentant vanzari la Orange Romania

Pentru postul de vanzari de la Orange Romania disponibil in Bucuresti s-au batut in mai 2.124 de aplicanti. Candidatul ideal are cel putin un an de experienta in vanzari, cunoaste foarte bine limba engleza si comunica eficient.

Sursa foto: Specialist in vanzari/Shutterstock.com


8. Supervizor

Postul de supervizor, disponibil la grupul Merchandising Provider Company, a convins 2.232 de candidati sa trimita CV-ul prin eJobs.ro. Compania avea nevoie de opt noi angajati pe acest post in echipa, in Brasov, Galati, Oradea, Suceava sauTirgu-Mures.

Candidatul ideal are abilitati manageriale dezvoltate, coordoneaza si organizeaza evenimente cu participare mare si stie sa comunice si sa negocieze. Pe noul post, angajatul trebuie sa creeze o echipa pentru implementare, coordoneaza activitatea agentiei si controlul acesteia, asigura activitatea in magazine la nivel de performanta si in termenii stabiliti cu superiorii ierarhici si are ca obiectiv promovarea imaginii agentiei.

Sursa foto: Trainer/Shutterstock.com


7. Lucrator comercial/casier(a)

La Intersport au aplicat 2.238 de persoane pentru 5 posturi de lucrator comercial/casier(a) disponibile in Bucuresti, Constanta, Oradea si Timisoara. Compania cauta persoane tinere, dinamice, comunicative si sportive care sa aiba cunostinte in domeniul articolelor si echipamentelor sportive (avantaj), experienta ca vanzator / casier in magazine specializate (avantaj), studii liceale si cunoasterea limbii la nivel mediu.


6. Manager librarie

Postul a fost disponibil la libraria Carturesti din Bucuresti si a atras 2.354 de CV-uri. Candidatul ideal are studii economice, cel putin doi ani de experienta in coordonarea unei echipe de vanzari, stie sa interpreteze interesele si nevoile clientilor pe plan local si cunoaste bine limba engleza.

Sursa foto: Barbat in librarie/Shutterstock.com


5. Operator interviu de teren

Pentru cele 10 posturi de de operator interviu de teren, disponibile in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, prin compania Field Insights, 2.671 de aplicanti au sperat sa fie chemati la interviu. Candidatul ideal are cel putin studii medii, este cursiv in vorbire si are abilitati de comunicare. Viitorii angajati se ocupa de realizarea sondajelor de opinie (pe baza de chestionar) pe teren (pe strada/din casa in casa sau locatii prestabilite ) cu respectarea stricta a cerintelor fiecarui studiu in parte.

Sursa foto: Persoana care scoate date/Shutterstock.com


4. Lucrator comercial part-time

Takko Fashion International a primit CV-urile de la 3.088 de candidati pentru un singur post de lucrator comercial in Bucuresti. Candidatul ideal are cel putin studii medii, este amabil cu clientii si este la curent cu tendintele din moda. Viitorul angajat se ocupa de prezentarea articolelelor vestimentare, se implica in vanzari si efectueaza operatiunile pe casa de marcat.


3. Area Sales Manager/ Regional Sales Manager

Postul manager de vanzari in cadrul Talent Stream a atras 3.346 de CV-uri. Compania a cautat 10 oameni pentru aceasta functie, pe care viitorul angajat trebuie sa aiba studii superioare, de preferat in Agronomie, experienta relevanta in vanzari, foarte buna cunoastere a pietei de cereale, abilitati de lucru cu oamenii, de leadership si de conducere si abilitati de comunicare si negociere. De asemenea, sunt importante cunoasterea limbii engleze la nivel mediu si detinerea unui permis de conducere categoria B.

Sursa foto: Manager si echipa sa/Shutterstock.com


2. Sofer

Pentru postul de sofer categoria B, disponibil la Clinica de Nutritie Kilostop, au fost interesati 3.949 de oameni in cautarea unui loc de munca. Compania a fost interesata de un singur angajat care sa fie sofer de cel putin trei ani, sa cunoasca Bucurestiul, sa gestioneze acte si documente si sa nu aiba cazier judiciar.

Sursa foto: Sofer/Mediafax Foto


1. Crew member la McDonald's

Pozitia cea mai vanata de romani, crew la McDonald's a atras 5.862 aplicanti. Postul este disponibil pentru elevi si studenti interesati sa-si formeze experienta profesionala si sa obtina un venit propriu. Pozitia in cadrul McDonald's este full-time si implica activitati in bucatarie, la casele de marcat si la mesele din restaurantele lantului de fast-food din tara.

Sursa foto: Sigla McDonald's/Mediafax Foto




Citeste si