10 Septembrie 2014

Vanezi o cariera in banci? Pozitiile pe care te poti angaja acum daca vrei sa lucrezi in banking



Domeniul bancar, al doilea domeniu in care angajatii sunt platiti cel mai bine dupa IT, pune la dispozitia romanilor zeci de joburi. Wall-Street.ro iti prezinta ce posturi sunt disponibile acum la BCR, cea mai mare banca din tara, ING si alte institutii de profil, potrivit eJobs.ro.

Joburi la BCR

BCR si BCR Banca pentru Locuinte au zeci de posturi disponibile: consilier clienti, specialist back office, ofiter colectare, consilier financiar, coordonator vanzari si manager vanzari. Experienta in vanzari pentru posturi care nu sunt de conducere nu este necesara, dar reprezinta un avantaj. Printre responsabilitatile principale sunt dezvoltarea si formarea continua a propriei echipei pentru posturile de coodonator vanzari si identificarea potentialilor clienti pentru candidatii interesati sa devina consilieri financiari, potrivit anunturilor de pe eJobs.ro.


Joburi la ING Bank

ING Bank cauta un ofiter clientela pentru o perioada determinata de 12 luni cu minimum un an de experienta pe o pozitie similara si studii medii. Candidatul ideal cunoaste legislatia bancara, a serviciilor privind numerarul, pachetul MS Office si limba engleza.


Joburi la UniCredit Tiriac Bank

Unicredit vrea sa angajeze un ofiter CRM care sa ajute fiecare segment manager la implementarea campaniilor comerciale si a produselor/serviciilor bancii. Candidatul ideal are cunostinte solide de statistica, cunostinte ppt/think cell, stie sa identifice probleme si sa propuna solutii, are gandire analitica si cunoaste limba engleza.


Joburi la GarantiBank

GarantiBank angajeaza un direct sales agent caruia sa-i placa sa interactioneze cu oamenii, potrivit anuntului de pe eJobs.ro. Angajatorii cer cel putin un an de experienta in vanzari directe sau in consilierea clientilor, insa sunt deschisi sa angajeze si o persoana fara experienta care este dispusa sa invete. In plus, candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii de operare Microsoft Office, abilitatile de comunicare, orientare catre rezultate si spirit de initiativa.

Totodata, GarantiBank cauta un coordonator pentru echipa de vanzari directe. Candidatul ideal are minimum trei ani de experienta in vanzari directe, in coordonarea unei echipe, este dispus sa lucreze cu un program flexibil, sa calatoreasca si cunoaste pachetul Microsoft Office.

De asemenea, institutia mai cauta pe perioada determinata de 6 luni un ofiter plati internationale cu cel putin doi ani de experienta pe un post similar.


Joburi la ProCredit Bank

ProCredit Bank recruteaza un ofiter suport tehnic care sa fie licentiat in finante sau contabilitate, sa cunoasca sitemul de gestionare de baze de date Microsoft SQL Server, sa analizeze corect datele si sa administreze bazele de date. Pentru a avea mai multe sanse la angajare, candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza.




Citeste si