6 Octombrie 2014

Cornel Olendraru, directorul Uzinei Vehicule Dacia: Daca asteptati sa vi se spuna ce aveti de facut, n-o sa aveti niciodata o sansa



Spune despre el ca este un „thinker”, un om caruia ii pasa si considera ca, in viata, intalnirile sunt fundamentale. Acele intalniri cu oameni despre care nu credeai ca exista, care iti dau incredere si te ajuta sa iei masura corecta a lumii. Crede in calibrarea valorii din Romania cu cea din afara, in onestitate, in oameni, in puterea exemplului, in lucrul bine facut si in Uzina Vehicule, una dintre uzinele situate pe platforma industriala Dacia de la Mioveni, al carei director executiv este din octombrie 2013.

Are patru copii, o sotie „foarte, foarte rabdatoare” si, in materie de muzica si filme, este eclectic. Ii plac doar „bucati” din muzica anilor `70-`80, Pink Martini, Queen, Rolling Stones si chiar Lady Gaga, a carei voce l-a surprins. Inainte, se uita cu placere la filmele lui Federico Fellini, dar acum a trecut la filmele Disney pentru ca nu mai este el cel care dicteaza in casa! Dar marturiseste: „Sunt foarte pozitive!”.

Citeste articolul integral pe Cariere online



Citeste si