13 Februarie 2015

Tanarul roman care si-a crescut afacerea de 1.000 de ori in 10 ani



Are un business de cateva zeci de milioane de euro pe care l-a cladit in 10 ani. Este unul dintre oamenii destul de puternici incat sa aleaga calea antreprenoriatului inca de tineri, iar rezultatele nu au incetat sa apara. A simtit pulsul electronicelor si importanta acestora pe o piata prea putin dezvoltata, pe care a exploatat-o.

Este vorba despre Mihai Patrascu, fondatorul evoMAG, care la 33 de ani detine unul dintre cele mai mari magazine online din Romania.

Crede cu tarie ca pentru a fi antreprenor trebuie sa fii pregatit sa iti asumi riscuri. Un alt mare minus care ii trage inapoi pe cei care vor sa faca un business pe cont propriu este teama de a esua si implicit, de a fi pusi la zid pentru esecul respectiv. „Tinerii nu isi asuma riscuri, au o frica de-a dreptul tampita de a incepe o afacere. Un element care te scapa de frica este foamea, foamea la nivel corporal, nu mental. In momentul in care iti este foame, dispare teama pentru ca nu mai ai de ales. Pe mine tocmai asta m-a impins sa fac afaceri, pentru ca nu mai aveam prea multe optiuni”, spune Mihai.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.



Citeste si