25 Februarie 2015

Cezar Andrei (Mesogios), creatorul celui mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, invitatul WALL-STREET 360



Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de marti, ora 12:30, a fost Cezar Andrei, proprietar al restaurantuului Mesogios, un business de un milion de euro.

"Mesogios (pronuntat "mesoios") e considerat de catre multi bucuresteni cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare proaspete. E locatarul unei case nu prea mari din Bucurestiul inca frumoas, pe Jean Louis Calderon, intre Batistei si Maria Rosetti. Casa e amenajata rezonabil, insa atractia principala a Mesogios-ului, pentru care multi bucuresteni strabat orasul ca sa ajunga acolo, e mancarea greceasca, cu meniu aproape exclusiv in jurul pestelui si a fructelor de mare", scrie Restograf.ro.

Sursa foto: Restograf.ro



Citeste si