25 Noiembrie 2016

Castigatorii galei Wall-Street - Oameni si afaceri care schimba Romania



Wall-Street.ro a organizat miercuri Gala Oameni si afaceri care schimba Romania, in cadrul careia a premiat 12 companii si persoane publice pentru proiecte si initiative care au avut ca scop transformarea societatii sau a mediului de afaceri. Partenerii galei din acest an au fost EximBank, Fan Courier, SIF Muntenia, Telekom, Depozitarul Central, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Viggo Tailoring si IQOS. Vezi in slide-urile urmatoare care au fost castigatorii.

Premiul pentru "Debirocratizarea societatii"

Premiul pentru "Debirocratizarea societatii" i-a fost acordat ministrului Muncii, Dragos Pislaru. Acesta i-a fost inmanat de catre Nadir Balasel, director adjunct Fan Curier.

"Multi oameni isi doresc schimbarea si cred ca schimbarea vine din exterior. Ei se asteapta ca cineva sa o aduca, sa avem o societate mai buna, pe care sa o aduca cineva. Aceasta schimbare a societatii romanesti pleaca de la valorile in care tinem, valorile sunt lucruri care ne determina sa ne activam si sa intelegem ca lucrurile pleaca din noi insine", a declarat Dragos Pislaru.

Credit foto: Ovidiu Udrescu


Premiul pentru "Modernizarea administratiei fiscale"

Premiul pentru "Modernizarea administratiei fiscale" i-a fost acordat lui Dragos Doros, presedinte ANAF. Premiul a fost inmanat de catre Angela Rosca, managing partner Taxhouse.

"Este un premiu al unei organizatii, cu o echipa in spate. Este un premiu dat unei institutii intr-o gala de companii, asta este un lucru important. Sper ca anul acesta sa nu fie unul de referinta, ci sa fie unul de inceput, deoarece mai sunt multe lucruri de facut.", a declarat Dragos Doros, presedinte ANAF.

Credit foto: Ovidiu Udrescu


Premiul pentru "Investitie in viitorul Romaniei"

Premiul pentru "Investitie in viitorul Romaniei" i-a fost acordat Monei Nicolici, ‎Head of Sustainability OMV Petrom. Acesta i-a fost inmanat de catre Valentina Vesler, Director de Comunicare & PR al Valvis Holding.

"Vreau sa va urez un sfarsit de an mai linistit, sa dea Dumnezeu sa investim in Romania cu responsabilitate si pentru urmatorii 10 ani", a declarat Mona Nicolici, Head of Sustainability OMV Petrom.

Credit foto: Ovidiu Udrescu


Premiul pentru "Sustinerea unei societati sanatoase"

Premiul pentru "Sustinerea unei societati sanatoase" i-a fost acordat lui Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria. Acesta i-a fost inmanat de catre Florica Trandafir, presedinte SAI Muntenia.

"Sper ca intuitia romanilor si capacitatea lor de a imbina partea sufleteasca si partea practica este mult mai mare decat in vest. Va indemn sa avem mai multa incredere in capacitatile noastre aici in tara." a declarat Wargha Enayati.

Credit Foto: Ovidiu Udrescu


Premiul pentru "Sustinerea cauzelor societatii"

Premiul pentru "Sustinerea cauzelor societatii" a fost castigat de HOSPICE, Casa Sperantei. Acesta i-a fost inmanat de catre Nicoleta Schroeder, general manager Uber Romania.

"As vrea sa dedic acest premiu colegilor mei, tuturor oamenilor care sunt la noi in linia intai, medicii nostri, asistentele medicale, asistentele sociale, psihologii, psihopedagogii, care merg in fiecare zi la pacienti si reusesc chiar si in fata unei boli incurabile si lucrand cu oameni care aparent nu au nicio speranta reusesc sa le aduca speranta si zambete." a declarat Mirela Nemtanu.

Credit Foto: Ovidiu Udrescu


Premiul pentru "Exponentul reformei in societate"

Premiul pentru "Exponentul reformei in societate" i-a fost acordat premierului Romaniei, Dacian Ciolos. Acesta i-a fost inmanat de catre redactia Wall-Street.ro lui Dragos Pislaru, care l-a reprezentat la eveniment pe premier.

"Va transmit regretele domniei sale, ca nu a putut sa se alature in seara aceasta. Am avut o sedinta de Guvern care s-a terminat tarziu, insa pot sa va asigur de toata aprecierea domniei sale pentru tot ce face comunitatea de afaceri", a spus Pislaru.

Credit Foto: Ovidiu Udrescu


Premiul "Ambasadorul brandului national"

Premiul "Ambasadorul brandului national" i-a fost acordat echipei Bitdefender. Marius Ghenea, senior adviser 3TS Capital Partner, a inmanat Mihaelei Paun, Vice-President Consumer Sales and Marketing, Bitdefender si lui Ciprian Istrate, Vice-President Consumer Solutions, Bitdefender.

"La baza acestui success sta inovatia constanta in tehnologie, plecata de la oamenii nostri, de la inteligenta lor nativa. Acest premiu il datoram fiecarui om din familia Bitdefender.", a declarat Ciprian Istrate, Vice-President Consumer Solutions, Bitdefender.

"Vreau sa le multumesc celor 500 de milioane de utilizatori ai tehnologiei Bitdefender si colegilor nostri care ne fac in fiecare zi sa fim mandri si sa fim constienti ca traim intr-o situatie exceptionala pentru Romania.", a declarat Mihaela Paun, Vice-President Consumer Sales and Marketing, Bitdefender.

Credit Foto: Victor Dragos Photography


Premiul pentru "Schimbarea la fata a pietei de capital"

Premiul pentru "Schimbarea la fata a pietei de capital" i-a fost acordat lui Bogdan Dragoi, presedinte SIF Banat Crisana. Acesta i-a fost inamnat de catre Andrei Burz-Pinzaru, Partener Reff & Asociatii- Deloitte Legal.

A fost o munca de echipa la SIF Banat Crisana, a fost un an diferit, dar noi ne-am propuns sa realizam primul buget din istoria SIF-urilor din ultimii 24 de ani, primul buget prin care sa reusim sa marcam profitul fara sa ne decapitalizam, ci doar prin investitii si prin optimizarea businessurilor pe care le avem in portofoliu", a spus Bogdan Dragoi.

Credit Foto: Victor Dragos Photography


Premiul pentru "Infrumusetarea Romaniei"

Premiul pentru "Infrumusetarea Romaniei" i-a fost echipei Farmec. Premiul a fost ridicat de catre Ioana Cioroianu, event manager Farmec. Premiul a fost inmanat de catre Vladimir Popa Stefan, Viggo. Prin intermediul unui mesaj video, Mircea Turdean, directorul general Farmec a reactionat cu privire la castigarea acestui premiu.

"Va multumesc in numele meu si a intregii echipe Farmec pentru acest premiu. Este un premiu de excelenta acordat mediului de afaceri. Pentru noi inseamna recunoasterea excelentei pe care o avem in cosmetica si nu numai.", a declarat Mircea Turdean.

Credit Foto: Victor Dragos Photography


Premiul pentru "Sustinerea inovatiei in banking"

Premiul pentru "Sustinerea inovatiei in banking" i-a fost acordat lui Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard. Acesta i-a fost inmanat de catre Ioana Mihai, partener EY Romania.

"Inovatia este core businessul Mastercard si reprezinta viitorul nostru, al tarii noastre, al copiilor nostri", a spus Vladimirescu.

Credit Foto: Victor Dragos Photography


Premiul pentru "Sustinerea antreprenoriatului autohton"

Premiul pentru "Sustinerea antreprenoriatului autohton" a fost acordat Bancii Transilvania. Ruxandra Pasca, Manager RRP Content & Communication IQOS in cadrul Philip Morris i-a inmanat acest premiu lui Andrei Dudoiu, director general adjunct Banca Transilvania.

"Este in ADN-ul Bancii Transilvania sa fie alaturi de antreprenor, ca noi sa ii sustinem pe ei si ei sa ne sustina pe noi. In fiecare zi, cred ca un antreprenor roman nu are parte de o clipa de plictiseala, sunt motorul care genereaza schimbarea si in economie si in societate", a spus Andrei Dudoiu.

Credit Foto: Victor Dragos Photography


Premiul pentru "Un viitor inteligent"

Premiul pentru "Un viitor inteligent" i-a fost acordat companiei Siemens. Premiul i-a fost inmanat de Alina Stan, redactor sef adjunct al Wall-Street.ro, in numele Telekom Romania.

"Siemens Romania este unul dintre liderii care promoveaza inteligenta in echipamente tehnologice si care marcheaza in felul acesta urmatoara revolutie industriala", a declarat Titi Paraschiv, business development director.

Credit Foto: Victor Dragos Photography




Citeste si