12 Decembrie 2016

10 citate ale miliardarilor care iti pot schimba viziunea asupra banilor



Conceptiile tale despre bani iti pot influenta situatia financiara. Cei mai bogati oameni din lume au conceptiile lor aparte despre afaceri, investitii si succes. Vezi care sunt aspiratiile miliardarilor, de la investitorul Warren Buffett pana la mogulul in tehnologie Jeff Bezos, conform Business Insider.

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook

"Scopul meu nu a fost niciodata sa creez doar o companie. O multime de oameni interpreteaza gresit acest lucru, cum ar fi ca nu-mi pasa de venituri sau profit sau oricare dintre aceste lucruri. Dar ceea ce numesc eu, nu doar o companie, inseamna pentru mine ca nu face doar asta, ci construieste ceva ce de fapt reprezinta o schimbare foarte mare pentru intreaga lume”

Sursa foto: Shutterstock


Warren Buffett, presedinte si CEO al Berkshire Hathaway

"Eu iti voi spune cum sa devii bogat. Inchideti usile. Sa-ti fie frica cand altii sunt lacomi. Fii lacom atunci cand altora le e frica."

Sursa foto: ra2studio/Shutterstock.com


Meg Whitman, CEO al Hewlett Packard Enterprise

"Cand o afacere mica creste cum a facut eBay, apare un efect multiplicator. Se creeaza alte intreprinderi mici pe care le aprovizioneaza cu capital intelectual, bunuri si servicii.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Evan Spiegel, CEO al Snap Inc (pe care nu il vinde Facebook-ului)

"Sunt foarte putini oameni in lume care ajung sa construiasca o afacere de genul asta. Eu cred ca daca renunti la asta pentru un beneficiu pe termen scurt, nu mai este deloc interesant.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Oprah Winfrey, magnat de afaceri

"Motivul pentru care am ajuns sa am atat de mult succes financiar este ca nu am fost niciodata concentrata, nici macar un minut, pe bani.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Michael Bloomberg, CEO al Bloomberg LP

“Eu cred ca, cu cat pui mai multi bani in mainile oamenilor, cu atat mai mult vor cheltui. Si daca ei nu-i cheltuie, ii investesc. Iar investitia este o alta modalitate de a crea locuri de munca. Se pun bani in fonduri comune sau alte tipuri de banci care pot iesi in afara ca apoi sa faca imprumuturi si noi trebuie sa facem acest lucru.“

Sursa foto: Shutterstock.com


Larry Page, co-fondator Google si CEO al alfabetului Inc

"Daca am fi fost motivati de bani, ne-am fi vandut compania cu mult timp in urma si stateam acum undeva pe o plaja.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Jeff Bezos, CEO al Amazon

"Cred ca frugalitatea stimuleaza inovatia, la fel cum fac si alte constrangeri. Una dintre singurele modalitati de a iesi dintr-o cutie inchisa este sa inventezi o cale de iesire.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Sergey Brin, cofondator Google si presedinte al alfabetului Inc

"Auzim mereu fraza, banii nu cumpara fericirea. Dar eu intotdeauna speram in adancul mintii mele ca avand o multime de bani imi voi cumpara un pic de fericire. Dar nu este chiar adevarat.”

Sursa foto: Shutterstock.com


Sara Blakely, fondatorul Spanx

"Banii te fac mai bun decat esti deja."

Sursa foto: Shutterstock.com




Citeste si