12 Decembrie 2016

Top 10: companiile care angajeaza sute de oameni in luna decembrie



Cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa stie ca mii de joburi le stau la dispozitie, chiar inainte de sarbatori. Angajatorii cu cele mai multe locuri de munca disponibile sunt din domeniul BPO (Business Process Outsourcing), cu firmele CGS, CCC si Comdata Service insumand peste 850 de joburi pe site-ul eJobs.ro si din sectorul de retail alimentar, cu Mega Image, Profi si Lidl situate in top 10.

Stabilus Romania

Compania productoare de arcuri si amortizoare, cu 700 de angajati in Brasov, are deschise in prezent 102 locuri de munca disponibile. Aici sunt locuri disponibile pentru ingineri, muncitori calificati si necalificati.

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock


Lidl Discount

Lidl, lantul de magazine de tip discount fondat in Germania, are disponibile 106 locuri de munca, cele mai multe fiind pentru pozitia de vanzator.


Xerox

Xerox Romania, parte din compania Xerox, care este unul dintre cei mai importanti producatori de copiatoare si imprimante din lume, are deschise un numar de 110 pozitii disponibile pentru cei care isi doresc sa se angajeze.

Foto: l i g h t p o e t, Shutterstock


Conectys

Conectys, compania care ofera servicii de outsourcing, cauta 120 de oameni care sa ofere asistenta pentru clienti. Limbile straine sunt importante la angajare.

Foto: Minerva Studio, Shutterstock


Telus International

Telus International, furnizor global de solutii de relatii cu clientii, IT si servicii Business Process Oursourcing (BPO), are disponibile 139 de locuri de munca.


SC Comdata Service SRL

Comdata Service, firma de call center care ofera servicii in limba italiana, angajeaza 152 de persoane, mare parte pentru posturi de operator call center.

Foto: Minerva Studio / Shutterstock


CCC

CCC (Competence Call Center), companie care ofera servicii de call center, angajeaza in luna decembrie 173 de persoane, la mare cautare fiind cei care vorbesc diverse limbi straine, precum engleza, franceza, italiana, spaniola, dar si rusa.

Foto: pikselstock, Shutterstock


Profi

Retailerul Profi, cu o echipe de circa 11.000 de persoane, cauta sa angajeze alte 217 persoane, majoritatea pozitiilor fiind deschise pentru lucratori comerciali, casieri si sefi de magazine.


Mega Image

Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cauta 329 de oameni, care sa lucreze in magazinele companiei in diverse functii.


CGS

Compania americana CGS (Computer Generated Solutions), furnizor de solutii de outsourcing prezent pe piata din Romania inca din 2006, are 525 de pozitii deschise. Organizatia are in mare parte joburi disponibile pentru cei care vor sa fie consultanti in vanzari.

Foto: ProStockStudio, Shutterstock




Citeste si