2 Iunie 2020

Trei activități de teambuilding care sunt atractive și interesante și în online



Liderii din întreaga lume se luptă să se conecteze cu angajații lor, fiind nevoiți să se bazeze pe instrumente de comunicare precum Zoom sau Slack pentru a rămâne în legătură cu echipele. Cu toate acestea, este posibilă menținerea strânsă a relațiilor de echipă și în mediul online și a unei culturi de lucru puternice, care va ridica moralul și productivitatea de zi cu zi a oamenilor. De fapt, acum mai mult decât oricând, managerii trebuie să vină cu modalități creative amuzante de a menține conexiuni autentice cu angajații lor. Iată trei idei pentru a începlini acest obiectiv.

Ofer?-le angaja?>ilor ?EUR?happy hours?EUR?

Înainte de întâlnirile cu echipa pe Zoom, toată lumea își umple un pahar cu ceva. Pentru a sparge gheața, puteți cere fiecărei persoane să spună ce bea și, dacă este cazul, cum și-a pregătit băutura. Faceți un pas mai departe și întrebați-i mai multe despre băutura aleasă. Vei fi surprins să afli că ai mai multe lucruri în comun!

Așa-zisele ore fericite virtuale sunt o modalitate atractivă de a recrea online experiența unei ieșiri la un bar, iar acestea marchează sfârșitul oficial al zilei de lucru.

Foto: Shutterstock


F? momentele de ?EUR?brainstorming?EUR? mai creative

Astfel de reuniuni de echipă sunt plăcute, întrucât, în general, nu se pune presiune pe a avea dreptate sau pe a avea multe de spus despre subiect. Formatul este, de asemenea, destul de relaxat - cineva împărtășește o idee și ceilalți vin cu idei voluntare care pot fi sau nu puse în acțiune.

Fără participare obligatorie, doar pur flux creativ.

Foto: Shutterstock


Organiza?>i ?(R)nt??lniri individuale online

Aceste întâlniri pot fi numite „întâlnirile așa cum ești cu adevărat” și au calitatea de a oferi celor din echipă sentimentul că celorlalți le pasă de ei și sunt susținuți, în acestă perioadă.

De asemenea, pot fi și prilejul cu care sunt onești și vulnerabili.

La fel ca un experiment, încercați să schimbați mediul de check-in-uri individuale și folosiți FaceTime pentru o abordare mai personală.

Foto; Shutterstock




Citeste si