12 Ianuarie 2021

3 aspecte pe care nu trebuie să le neglijezi dacă vrei să ai succes în carieră



Îngrijirea personală este luată din ce în ce mai serios de femeile active. Imaginea personală influenţează în mod direct succesul în carieră dar şi activitatea socială.

Studiile recente realizate de agenţiile de consultanţă dar şi de instituţiile de cercetare abilitate au scos la iveală că femeile care acordă atenţie aspectului fizic sunt mai bine văzute în societate, au acces mai rapid la anumite joburi şi avansează în carieră mai uşor faţă de cele ce nu acordă importanţă îngrijirii personale.

Conform studiilor realizate de compania Morgan Consulting, femeile care au o rutină strictă legată de îngrijirea personală, merg la salonul de înfrumuseţare şi la sala de fitness au mai multă încredere în capacitățile fizice şi psihice. Ele dezvoltă un boost energic şi au mai multă siguranţă când vine vorba de expunerea ideilor personale. În companiile în care codul vestimentar este impus, se observa competiție între femeile din generaţii diferite, dar şi între cele de aceeași vârstă, şi totuşi există şi un element comun: aspectul impecabil. Iată care sunt operațiunile pe care nu trebuie să le ignori, dacă dorești să faci parte din această lume a femeilor puternice.

Organizează un program strict de sport şi mișcare

Fără doar şi poate, proverbul “minte sănătoasă în corp sănătos” continuă să se dovedească cât se poate de adevărat şi punctual. Nu o singură dată au fost dovedite beneficiile sportului asupra organismului uman. Sunt mii de studii care confirmă că persoanele care fac sport cu regularitate sunt mai sănătoase, păstrează tonusul muscular şi au o stare de spirit optimă. Sunt şi studii focusate pe beneficiile psihice şi capacitățile cognitive. Se pare că femeile care fac sport regulat găsesc soluţii mai rapid când sunt supuse în situaţii neprevăzute, îşi păstrează calmul în împrejurări tensionate şi sunt mai creative. În plus sportul asigură o formă fizică bună, ce permite purtarea hainelor office cu încredere.

Ai grijă de mâinile tale

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei. Când vorbim cariera, o strângere de mâna face cât o mie de cuvinte. Ai grijă ca mâinile tale să fie mereu îngrijite. Cuticulele trebuie mereu înlăturate, unghiile bine curăţate. Dacă doreşti să te bucuri de mâini perfecte pentru mai mult timp nu ezita să alegi manichiura cu oja semipermanenta sau variante cu gel. În saloanele de înfrumuseţare se pot realiza operaţiuni care contribuie la menţinerea sănătăţii mâinilor, în plus ai garanţia că te vei bucura de aspect impecabile pentru perioade de 10-14 zile. Dacă vorbim de oja semipermanentă şi gel ai garanţia că unghiile tale îşi vor păstra luciul impecabil. Pentru a beneficia de aprecierea celor din jur optează pentru manichiură minimalista şi nu sari peste nicio programare.

Nu rata întâlnirile cu cosmeticiana

Tenul tău radiază când este corect îngrijit. Un machiaj perfect te ajută să ai mai multă încredere în tine şi să îţi atingi scopul mai uşor. Studiile realizate de specialişti au evidenţiat că somnul, alimentaţia şi hidratarea sunt esenţiale pentru un ten sănătos. Totuşi, pentru a beneficia de aspectul proaspăt pe termen lung şi pentru a îndepărta urmele de oboseală, ce apar inevitabilă în anumite situaţii este esenţial să mergi la salon. Operaţiunile simple de curăţare şi îndepărtare a celulelor moarte, plus un tratament de hidratare corect realizat sunt necesare pentru a fii perfectă.

Indiferent cât de aglomerat este programul de lucru nu te abate de la rutină. Nu sari peste operaţiunile care te ajută să te păstrezi în formă, aşa te vei bucura de rezultatele dorite în carieră şi vei avea parte de apreciere socială.



Citeste si