11 Martie 2008

On the move: Schimbari manageriale la Real Hypermarket



Cristina Tabacariu a fost promovata in functia de Manager Marci Proprii in cadrul Real Hypermarket Romania, in timp ce Hakan Cakici a preluat pozitia de Manager al Diviziei Dry Food.
Cristina Tabacariu (foto stanga) a fost promovata in functia de Manager Marci Proprii in cadrul realHypermarket Romania. Cu o vasta experienta nationala si internationala in retail, care include Metro Cash & Carry Romania si Austria, Cristina se va ocupa de dezvoltarea marcilor proprii, divizie nou creata, care presupune o actiune interdepartamentala in cadrul real Romania si una intercompanii in cadrul METRO Grup la nivel international. Anterior acestei pozitii Cristina a condus Divizia Dry Food de la realHypermarket Romania.

Pozitia ocupata pana acum de Cristina Tabacariu a fost preluata de Hakan Cakici (foto dreapta). Cu o experienta de 10 ani in retail, Hakan si-a inceput cariera in cadrul METRO Group in anul 1999, cand s-a alaturat diviziei de vanzari realHypermarket Turcia, ca specialist cumparari. In anul 2005 a venit in Romania, unde a preluat departamentul de Bauturi si Tutun, in calitate de Category Manager. Hakan a absolvit Universitatea Tehnica din Istambul si detine un certificat MBA in Business Administration.



Citeste si