11 Martie 2008

On the move: Holdmann Europe isi ia director general de la GSK



Iulian Zonenstain este noul director general al Holdamann Europe, companie care se ocupa de importul si promovarea produselor de igiena pe piata central si est-europeana.

Incepand cu luna martie Iulian Zonenstain, este noul director general al Holdmann Europe. Zonenstain, de profesie medic, a lucrat timp de zece ani in GSK Pharmaceuticals, unde a detinut si pozitii de top management din cadrul companiei.

De asemenea, Holdmann Europe l-a numit pe Alin Gherman in functia de european sales coordinator. Gherman a lucrat timp de opt ani in departamentul de vanzari al Procter & Gamble Professional.

Inca de la sfarsitul anului trecut Holdmann a trecut printr-un proces de reorganizare, devenind un grup de companii care distribuie produse de curatenie igiena profesionala, food solutions, echipamente gastro-tehnologice, asigura service specializat si servicii de logistica.

Divizia de igiena a grupului este reprezentata prin doua companii distincte: Holdmann Europe (importa si dezvolta un portofoliu de produse de igiena si curatenie pentru piata est-europeana) si Holdmann Hygiene Solutions (principalul distribuitor al Holdmann Europe in Romania; asigura vanzarea, distributia, consultanta, service-ul si menetenanta pentru produsele de curatenie si igiena profesionala).



Citeste si