22 Aprilie 2008

On the move: Sapte Seri are un nou Redactor sef



Incepand cu luna aprilie, Beatrice Ene ocupa pozitia de Redactor Sef in cadrul Sapte Seri Media Group. Noul Editor in Chief va coordona activitatea editoriala a revistelor Sapte Seri si Freestyle.

Beatrice Ene (foto), in varsta de 23 de ani, este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti, iar pana in prezent, timp de un an, a ocupat o pozitie similara in cadrul Freestyle, revista de trenduri urbane.

„Beatrice Ene are deja experienta necesara in domeniu, experienta pe care a acumulat-o din pozitia de redactor sef al revistei Freestyle, precum si in cadrul celorlator posturi pe care le-a ocupat cu succes in trecut, de aceea sunt foarte increzator in ceea ce priveste rezultatele pe care le va obtine alaturi de intreaga noastra echipa”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Sapte Seri.

„Ocuparea postului de Editor in Chief in cadrul Sapte Seri Media Group reprezinta o noua etapa efervescenta in cariera mea si in acelasi timp o oportunitate de a lucra alaturi de o echipa deosebit de dinamica. Provocarea este cu atat mai mare, cu cat voi avea responsabilitatea de a coordona activitatea editoriala a celui mai important ghid de divertisment si petrecere a timpului liber din Romania”, declara Beatrice Ene, noul Redactor Sef Sapte Seri.

Sapte Seri reprezinta cel mai important ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie dintre publicatiile de gen din Romania.



Citeste si