8 Iunie 2011

Seful Coca-Cola Romania preia conducerea companiei din Japonia



Calin Dragan, cel care a condus timp de peste sase ani operatiunile Coca-Cola Hellenic in Romania si Republica Moldova, va prelua din luna iulie conducerea companiei din Japonia.

In varsta de 43 de ani, Calin Dragan s-a alaturat Coca-Cola Hellenic in urma cu 18 ani, in functia de supervizor de depozit, in Timisoara.
Dragan a lucrat doar in cadrul companiei Coca-Cola, detinand, timp de trei ani, si functia de director comercial in cadrul Coca-Cola Italia.

In timpul mandatului sau, Calin Dragan a supervizat si inchiderea a trei unitati de productie detinute de Coca-Cola la Oradea, Bucuresti si Iasi, ca parte a unui proces amplu de restructurare a companiei.

In prezent, Coca-Cola detine fabrici in Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Pana la numirea succesorului sau in Romania, Michalis Imellos va asigura interimatul pentru functia de director general.

Dragan nu este singurul executiv roman care a obtinut o pozitie de top in afara Romaniei, din aceasta categorie facand parte si Liliana Solomon (in prezent director de operatiuni al Vodafone Europa), Emilia Bunea (CFO la ING Central Europe) sau Angela Cretu (director general al Avon Rusia).

Citeste si Cine sunt cei mai buni angajati romani de peste hotare



Citeste si