Cu o experiență de peste 30 de ani, DAAS este un jucător de top în industrie, unul dintre principalii furnizori de servicii și echipamente profesionale pentru hoteluri și restaurante. O companie românească pornită de la zero, care a devenit lider de piață în domeniul soluțiilor de frig comercial și industrial, dar și un reper pentru succesul în afaceri.

Povestea DAAS

Povestea DAAS a început atunci când Daniel Mocanu (cofondatorul DAAS) a intrat în business vânzând dozatoare de suc și mașini de înghețată. Observând potențialul pieței și ca răspuns la cererea foarte mare de bunuri de consum și tehnologie din România a decis să își deschidă propria firmă astfel că DAAS a apărut în 1993, la Ploiești. Începuturile DAAS au coincis cu startul industriei HoReCa și a retailului modern în Romania. În anul 1997 compania a încheiat cu Petrom un contract de colaborare pentru amenajarea benzinăriilor și a spațiilor de cazare deținute atunci de grupul petrolier. Compania a continuat să se dezvolte, iar în 2003 a devenit importator direct pentru echipamentele HoReCa și a realizat primele proiecte majore în domeniul frigului comercial. Următorii ani au continuat cu realizarea unor proiecte importante – cum ar fi cinci hypermarket-uri Auchan, 25 hypermarket-uri Real, circa 150 de magazine Mega Image, precum și proiecte majore HoReCa. În 2011, DAAS a devenit liderul pieței de refrigerare comercială, poziție păstrată până astăzi.
DAAS s-a dezvoltat împreună cu piața și a creat trenduri importante în industria în care activează reușind să se adapteze la schimbările constante de pe piață și devenind o companie care oferă soluții și servicii complete - de la consultanță și proiectare până la livrare de echipamente și servicii de mentenanță - gestionând proiecte complexe în România și Europa.

Epta – un parteneriat de success

Începând din anul 2019 compania se bazează și pe experiența grupului italian EPTA, specializat în industria de refrigerare comercială, cu 7 mărci în portofoliu, grup ce a devenit acționar unic al DAAS.

Descoperă soluțiile complete oferite de DAAS Epta Romania

• Frig comercial și industrial. Livrează proiecte “la cheie” de refrigerare pentru supermarketuri și hypermarketuri, de la proiectare până la echipamente și servicii de întreținere.

• HoReCa. Implementează soluții complete pentru toate tipurile de afaceri din industrie: servicii de consultanță, proiectare, import și livrare de echipamente, montaj, punere în funcțiune, mentenanță, service și instruirea personalului.

• Engineering. Prin echipa profesionistă, tehnologiile moderne folosite și soluțiile creative pliate pe nevoile clienților, DAAS stabilește standardele în domeniul EPM&PM și construiește oportunități pentru succesul fiecărei afaceri.

• Shop Fitting & Mobilier. Pornind de la un concept propriu sau unul conturat în colaborare cu clientul, transformă ideile în spații de retail personalizate și unitare, prin îmbinarea pardoselii, instalațiilor frigorifice, echipamentului gastro, mobilierului, rafturilor comerciale, caselor de marcat, accesoriilor, signalisticii și sistemului de iluminat.

• Design, arhitectură și proiectare. Echipa de designeri, arhitecți, ingineri proiectanți și tehnologi cu experiență de până la 30 de ani lucrează în strânsă legătură cu project managerii și vânzătorii pentru că fiecare proiect să fie implementat conform cerințelor clienților din orice domeniu: HoReCa, Frig comercial/industrial, Rafturi, Mobilier HoReCa și Office.

• Mobilier. DAAS livrează proiecte complete de amplasare a echipamentelor și mobilierului și planuri de utilități pentru executarea instalațiilor de apă, canalizare, electrice, ventilație, alimentare cu gaz sau abur tehnologic.

• Management de proiect. Echipa DAAS este formată din patru project manageri specializați, la care se adaugă echipele de vânzări în gestionarea proiectelor de care se ocupă în mod direct.

La ora actuală DAAS a devenit o companie care a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro, cu peste 1000 de magazine în telemonitorizare din țări precum România, Spania, Italia, Chile sau Peru. Echipa de concept și design din zona EMEA este coordonată de la București.
Sub deviza „Making the Complex Simple”, DAAS este un partener de încredere al unora dintre cei mai mari retaileri din România și din Europa. Până în prezent, compania a finalizat peste 1000 de proiecte pentru clienți precum Mega Image, Selgros, Carrefour, Radisson, Marriott, Metro, Rompetrol sau Lidl.

Sursa foto: DAAS Epta România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri