20 Mai 2006

Rompetrol Downstream investeste 1 mil. de euro in Transilvania

Rompetrol Downstream, companie membra a Grupului Rompetrol, a deschis prima sa benzinarie din municipiul Zalau, cu o investitie totala de circa un milion euro.
       
In perioada urmatoare, Rompetrol va deschide alte doua noi benzinarii, in Baia Mare si Satu Mare.
       
Statia dispune de sistemul de plata a carburantilor "Fill&Go" Business", prin componentele sale "Fill&Go Card" si "Fill&Go Ring", destinat companiilor, pentru un management performant al flotelor de vehicule.
       
Pentru persoanele fizice, Rompetrol ofera "Fill&Go Personal", un instrument de plata la pompa rapid, convenabil, deoarece plata se face o singura data pe luna si, mai ales, sigur, pentru ca permite controlul fiecarei tranzactii.
       
Rompetrol Downstream, cu o cota de piata de aproximativ 15 la suta, si-a propus pentru anul 2006 o extindere a retelei proprii de distributie a carburantilor de la peste 90 de unitati la circa 120 de unitati, precum si a lantului de statii sub marca "Partener Rompetrol", care va ajunge la 250 (cu 110 la suta in crestere fata de nivelul anului trecut).
       
Divizia de retail a Grupului Rompetrol, estimeaza ca va atinge in acest an o cifra de afaceri de circa 685 milioane dolari, in crestere cu 37 la suta fata de anul 2005.



Citeste si