30 Iulie 2013

Lemet investeste 1,7 mil. lei intr-un nou magazin



Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEM’S, in Radauti, investitia ridicandu-se la 1,7 mil. lei.

In prima jumatate a anului au fost deschise sapte magazine LEM’S in orase mari precum Constanta, Pitesti sau Sighetu Marmatiei.

Magazinul LEM’S din Radauti se intinde pe o suprafata de 1.000 mp. Cu acest spatiu comercial deschis, reteaua LEM’S are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.

”Magazinul de la Radauti este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmand ca pana la sfarsitul anului sa deschidem alte sapte unitati. Toate unitatile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate in centre comerciale noi. Avem nevoie de spatii tot mai mari datorita diversificarii gamei de produse”, declara Adrian Rizea, director comercial al retelei.

Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S lucreaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 mil. metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.



Citeste si