16 August 2013

Daniel Kearvell, DHL Express: Ne asteptam la o crestere de 15% si la o evolutie buna a economiei locale



Compania DHL Express este optimista cu privire la starea economiei si se asteapta la o crestere de pana la 15% a activitatii anul acesta.

“Estimam ca volumele DHL Express vor creste intre 10-15% in acest an si acest lucru reflecta, de asemenea, o evolutie buna a economiei locale. Sunt optimist cu privire la starea economiei, pentru ca nivelul activitatii DHL, atat pe plan intern cat si international, a ramas pozitiv”, a declarat Daniel Kearvell, directorul general al DHL Romania.

Kearvell mai spune ca “exista segmente ale economiei care demonstreaza un potential semnificativ si ca vor continua sa creasca, bazate pe o tendinta pozitiva a comertului international intre Romania si alte tari”.

DHL Express Romania a inregistrat in primele 6 luni o crestere de 14% a volumelor (numarul de expedieri) fata de aceeasi perioada a anului trecut.

DHL va continua sa investeasca si in a doua parte a anului si isi propune sa extinda aria punctelor de vanzare a serviciilor prin parteneriate incheiate cu retaileri, pentru expedieri in regim de urgenta de documente sau colete.



Citeste si