2 August 2006

Synevo, afaceri de 4,3 milioane euro pe primele 6 luni

Laboratoarele Synevo Romania au inregistrat in primele 6 luni ale anului venituri de 4,3 milioane euro, reprezentand o crestere organica de 6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Synevo este divizia de laborator a grupului Medicover prezenta in Romania si Polonia. in Romania, Synevo detine acum noua laboratoare, dupa ce a inaugurat la sfarsitul lunii iulie un nou laborator in municipiul Iasi reprezentand o investitie de 400.000 euro.

Prin deschiderea lui, Synevo continua politica de dezvoltare organica vizand in mod deosebit centrele cu o puternica traditie medicala. Laboratorul aflat intr-o locatie independenta va raspunde atat solicitarilor venite din partea pacientilor direct platitori cat si a pacientilor cu trimiteri compensate de catre Casa de Asigurari.

Synevo este prezent in Bucuresti si in judetele Constanta, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie si serologie. in cursul lunii august paleta de investigatii va include si determinari toxicologice.



Citeste si