30 August 2006

Rompetrol Rafinare plaseaza 30 milioane dolari in capitalul Rompetrol Downstream

Actionarii companiei Romeptrol Rafinare Constanta au decis, marti, sa plaseze 30 milioane dolari in majorarea capitalului Rompetrol Downstream, informeaza NewsIn. Compania Rompetrol Downstream este membra a grupului Rompetrol, care este actionarul majoritar al rafinariei Petromidia.

Actionarii rafinariei au aprobat si decizia consiliului de adminsitratie de a participa la majorarea de capital social a companiei Rom Oil SA din Brasov, prin aport in natura in valoare de 10 milioane dolari.

Totodata actionarii au aprobat modificarea imputernicirilor acordate persoanelor cu drept de semnatura a oricaror documente legate de Contractul de faciliate acordat de BRD SocGen, a carui valoare este de 65 milioane de dolari.

Conducerea companiei a propus ca dreptul de prima semnatura sa apartina directurului general al societatii, Cosmin Gabriel Cocean, acesta putand fi inlocuit de presedintele consiliului de administratie, Alexandru Nicolciou si de directorul general adjunct, Vasile Cosmin Turcu. Pentru dreptul de semnatura secundara conducerea Romeptrol Rafinare Constanta i-a propus pe Giani Iulian Kacic, director economic si pe Gheorghe Gusu, director financiar.

Deciziile adoptate de actionarii companiei vor afecta persoanele inscrise in registrul actionarilor la data de 14 septembrie 2006, se mentioneaza in comunicatul companiei.



Citeste si