10 Martie 2016

PostMaster a distribuit peste 32 mil. plicuri adresate anul trecut



PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor de servicii postale private din Romania, anunta ca anul trecut a distribuit peste 32 mil. plicuri adresate, iar anul acesta a lansat serviciul Track&Trace cu scopul de a oferi trasabilitate la nivel de plic.

Prin intermediul Track&Trace, clientii vor avea acces gratuit si in timp real la situatia distributiilor din teren. Fiecare postas va fi echipat cu un terminal mobil prevazut cu un scanner si localizabil prin GPS.

Postasul va scana borderoul de distributie primit impreuna cu plicurile si i se vor genera automat comenzile de lucru pentru ziua in curs, cu toate adresele la care trebuie sa livreze corespondenta.

Pe parcursul zilei, postasul va scana fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment in care aplicatia va inregistra data si ora exacta a livrarii, identitatea unica a trimiterii si coordonatele GPS, care vor trebui sa corespunda cu adresa de destinatie. Astfel se pot genera raportari in timp real, la nivel de zi, si se observa in mod clar parcursul postasului si livrarile efectuate.

Sursa foto: Shutterstock



Citeste si