8 Februarie 2007

OilTerminal va discuta schimbarea administratorilor in adunarea generala din martie

Actionarii Oil Terminal Constanta vor decide, in data de 22 martie, schimbarea componentei Consiliului de Administratie si vor numi presedintele companiei, a anuntat un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Actionarii inregistrati pana la data de 10 aprilie sunt cei asupra carora se rasfrang hotararile luate in adunarea generala a actionarilor (AGA) din martie. Sunt indreptatiti sa participe la adunare actionarii inregistrati pana la data de 5 martie, informeaza NewsIn.

Compania Oil Terminal a obtinut un profit net de 636.477 lei pe primele noua luni din 2006, de aproape 20 de ori mai mic decat cel afisat in aceeasi perioada a anului anterior, de 12,482 milioane lei. Actionarul majoritar al Oil Constanta este Ministerul Industriei si Resurselor care detine 61,39%. Broadhurst Investments Ltd. detine 11,66% din companie.

Actiunile Oil Terminal sunt cotate in categoria a II-a la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul OIL. Titlurile OIL au incheiat sedinta de marti la 0,26 lei, in cadere cu 4,3% fata de sedinta anterioara.



Citeste si