15 Februarie 2022

Retailerul pentru copii SMYK All for Kids deschide un nou magazin la Craiova



Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide primul magazin din Craiova, extinzându-și astfel rețeaua națională la 24 de magazine.

Magazinul este situat în incinta Electroputere Parc, pe Calea București nr. 78 C-D, clădirea C. și va fi deschis pe data de 15 februarie, acesta urmând să asigure 8 locuri de muncă, se arată în comunicatul companiei.

„Ne încântă faptul că vom ajunge mai aproape de părinții din Craiova (...). Și, nu în ultimul rând, acest nou magazin contribuie la extinderea rețelei noastre de magazine, cu un impact pozitiv asupra dezvoltării companiei noastre, prin care putem oferi locuri de muncă într-un context economic dificil şi incert”, a declarat Sorin Stancu, managerul general SMYK All for Kids România.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

În perioada 15-20 februarie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu preț întreg, premii pentru primii 150 de clienți, iar cei care se înscriu în programul de fidelitate vor participa și ei un premiu surpriză.



Citeste si