15 Februarie 2022

Brico Dépôt deschide cel de-al doilea outlet în centrul comercial Brăila Mall



Brico Outlet Brăila se deschide pe data de 15 februarie, oferind clienților o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină, la prețuri reduse cu până la 80%.

Astfel, lanțul de magazine oferă o varietate de produse și soluții pentru îmbunătățirea locuinței, de la materiale de construcții, produse pentru bucătărie și baie, până la soluții de depozitare sau decorațiuni.

Peste 2000 de articole vor fi disponibile la lansarea Brico Outlet Brăila, urmând ca ulterior gamele să fie reînnoite constant.

“Decizia de a lansa al doilea Outlet cu produse pentru amenajarea locuinței, după proiectul pilot din Chiajna, a venit firesc. (...) Începând cu data de 15 februarie, îi așteptăm pe clienți în magazinul nostru din Brăila Promenada Mall, să descopere diversitatea produselor din zona Outlet, pentru toate proiectele de renovare și amenajare a casei pe care le au în plan”, a menționat Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt.

Outlet-ul deschis în incinta magazinului Brico Dépôt din Brăila Mall, comuna Vărsătura, va ocupa o suprafață de aproximativ 400 mp și este cel de-al doilea din rețeaua retailer-ului de bricolaj, după cel deschis în magazinul Brico Dépôt Chiajna, în 2020.



Citeste si